Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, September 23, 2011

besday bash amani cum mini makan2....sempena raya

hamek ko.....tajuk klu boleh...penuh satu muka surat....
ye lah....nie semua cum to cum la.....dah kebetulan hari tue masa besday amani kan bulan posa...
makanya haruslah di ganjakkan tuk buat besday dia ke bulan raya...

dah alang2 raya...apa kata kita buat makan2 sempena raya skali...
ha gitu la....so aku bukan la..buat majlis besar2an pun....kecil2an sajork....

konsep...biaq kecik asal meriah....*nak jugekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

dan tima kasih jugak...kepada mereka2 yang sudi memeriahkan majlis pada hari kejadian....


yang fenting skali...semua yang datang..semuanya hapening gilerrrrrrrrrrrrrr ..... 


rezeki amani....thanks to kaseh sebab sudi sponsor candy buffet nie tuk amani.....
semoga murah dan bertambah2 rezeki ko lepas nie yer kaseh...
*yang pasal nie aku story later k...*



besday gurl yang moody...argghhh budak cinonet nie..bukan moody sempena majlis dia jerk...alwaz pun moody jerk ....
kebetulan dia tido masa tetamu semua lum sampai...skali terjaga...hamek ko..asal lak umah bising sangat nie...sora sapa nie...
terus moody....asyik merengek jerk....
temper bonda ko nak....







aku moody tengok kek nie..kekekekeke... :P





dah jangan ko tanya napa aku berpeluh sampai gitu skali...
panas ya rabbi hoke....pasang sampai 3 kipas pun...xcukup aku rasa...
en dedi aircond please...*agak2 en dedi skip dak baca part nie...*




 
 nie adalah ropa candy buffet yang dah siap sedia tuk tatapan tetamu yang datang...
eh2...bukan tuk tatap jerk..tuk makan la skali....
aku idak ler kedek na pun... :P


 aturcara majlis klu ikutkan kad jemputan...*kad la sangat kan.....* adalah bermula pada pukul 1 pm....tapi kul 1pm..tuan tanah adalah baru naik mandi...hoke....
gila memasak kan...*mesti k.dee stress dengar kata aku masak..akkakakakaka*



sekali bila dah lepas mandi...solat segala....kul 1.30 cam tue...eh napa xda orang datang lagi nie....uwaaaaaaaaaaaaaa hati dah mula gundah gulana hoke...
xkan xda sesapa yang sudi datang kot...nak nangish...penat mak masakkkkkkkkkkkkkkk... *mak tue maktok la..kekekekkeke kaber line baikkkkkkkkkkkkk punya....*


skali dekat2 kul 2 cam tue...yeah..baru nampak muka tetamu2 jemputan datang...pehhhh lega....
yang bestnya.....time lebih kurang jerk....semua datang...meriah umah aku hoke.....
yang penting...baru la xrisau makanan xabis di makan....





sebahagian dari mereka2 yang datang...
ooohhhhh yeah..nie semua adalah geng blogger......ada lagi sebenarnya..tapi napa xda dalam gambar nie.....malu nyek..nyorok2 belakang...
ada yang dah berkali2 jumpa..dan ada jugak pes time bertentang mata....
dan feeling cam aku menganjurkan event blogger reunion dah....
meriah siut...best gila...pakal tetamu lain kena layan jugak kan..
kot x...aku melepak gelak xhenggat ngan diorang nie jerk la...
yang fenting skali...ada 2 orang retis hoke datang umah aku...
sila cari sendiri siapakah artis e2...lalalalalalalaalalal 








kan dah cakap..diorang semua hapening....
macam2 aksi ada.....
yang penting xda nak kaber2 malu segala....
eh korang makan kenyang x nie??? maktok tue..risau sangat tetamu xkenyang makan....









kak nor cakap..dia tunjuk bekas tuk tapau...tapi aku xpaham2 maksud tersirat dia...
kekekekkekekekekekekk








rasanya majoriti dah kenal diorang kan....
gojes kan tetamu2 aku....








besday gurl pun gojes jugak kan..kan..kan...
walaupun muka sangat susah nak melemparkan senyuman manis....





sebenarnya...nie pun last minit punya planning nie....seminggu sebelum majlis baru aku discuss ngan en dedi pasal nak buat makan2 nie....
memang ada kekurangan skit la...harap di maafkan la kat mana2 yang terkurang tue yer kengkawan....











19 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh neena pun ada, inaachik pun ada, best tu...depa 2 org ja yg akak kenai pun. best tu, meriah suasana

InaAchik said...

mak tokkkkkk... thanks for super delicious fOOD!!!
nak nambah, tapi tank penuh!

meriah hoke birthday amani. meriah ngan kwn2 bonda dia jerk... huhuuu

rasp said...

memang meriah tul ur makan2 nie sis...
sangat suka dgn candy bar tu....
and sangat jatuh cinta dgn amani walopun dia jual mahal....
rugi i tak tau leh tapau food kalo dak mmg i bawa mangkuk tingkat dah hahahahahaha

ieda said...

akak kenal neena jer .. amani sureee ekekek ..
alor2 ciannn anak dara akak nie .. mood x baik ye .. aduhh siapalahh yg buat mood amani x baik nie ..

mana menu yg ko masak dik .. x snap ke ?? nak tgk .. lulus tak ekekek :)

Eye_nee said...

huaaaa...huaaaa....huaaaa......tidak ada disitu....

rATu kEBaYA said...

meriah gile... lagi2 dengan aksi2 diorang tu.. bestnyer..

Shu Shinju said...

napelah acu takdak time tu..ruginyeeee....

intan_blur said...

bestnye party gegurl..tema biru.i like la beb..cantik..cantik..cantik..amani pun cun..tp bonda dia laaaaaaaaaaaaaaaagi cun..yeahhh..happy bfday amani

MiYOKO SuKi said...

waaaaaaaaa...jelesnye...jelesnye..

nape saya tak dijemput...huhuhu

*SiRibenMerah said...

hehehe.. bestnya baca citer akak.. alahaiiii... rugi saya takde time neh..

*nanges lebat*

Mimy Hamid said...

muka aku la tu takde kannnnnnnnn...mana aku pegi...oh yer asik bangun melantak je apa kejadah nya....mak tok nya penangan masakan....tu pasal tak pandang kamera lol

makdara TERdiva said...

apasal ai takde??
:P

NeenaAnuar said...

thanks for the invitation.. for blogger reunion.. and delicious food tooo! enjoyy!! :)

rara pinkmafia said...

beshnya...tak jemput rara pon.

eLLy said...

bertuahnye bila dapat beraya dng artis.. ngeh ngeh ngeh :p

♡ a.y.u ♡ said...

kenapa tak nampak pon artis dua orang???keliru la..hahahha..thanks sis sbb sudi menjeput...nanti jgn serik jmput lg na..

Softtouch [Hanim] said...

meriah.....bestnya!!!!!!

alahai amani moody yer..tp kalu untie hanim dia dtg mesti amani xmoody kan...heheheheh perasan!

ratusiput said...

tahun depan nak raya kl...tahun depan nak raya kl...jb takde kawan dah...muahaha...

sW33tdARLiNG said...

gila kauu tak kenyang...??

apasal tak cakap kat aku boleh tapau?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails