Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, June 22, 2011

"HILANG"

moninnnnnnnn......

kembali setelah 2 hari emergency balik kampung.....

hari nie masuk keja dengan keja yang menimbun di atas meja....

stress berganda..huhuhuhuhuhuhu ok...ada masa nanti aku BW k....

rindu kat semua....




last skali......gambar amani penutup bicara.....





V


V


V


V


V


V


V


V


V


pose peberet amani skrang....kekekekekkekeke tomeynya anak bonda.....

22 comments:

eMMe said...

Wa nak budak Amani ni, lu boleh kasi kat Wa tak? heeee~

Cik Pah said...

alololoo.. so nakal lah muka dia ..

intan_blur said...

patutla aku rase mcm hilang warna peple tuh..rupenye ko mhilang erk..mane pegi maaa...!!!
kiss utk amani yaa

SURIA AMANDA said...

geram ngan budak tomey nih...

ieda said...

alorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cayunk bucuk amani niee !! :)

ratusiput said...

pinjam baju bebek amani...nak pakai g honeymoon ar..

Eye_nee said...

amani tomeyyyy...

Fieza79 said...

amboihh tomey nyaa diaaa...geramm nyerr...

Mimy Hamid said...

mana kau hilang nokkkkkkkk...rindu nak baca ko bebel..nasib ada gambo amani menyengih nampak gusi..sah dah terjangkit bonda

rasp said...

memang tomeiiiii.....
cuba bondanya buat nak tengok tomei tak hehehehehe

Latina said...

dah besar rupanya anak dara awak..makin cute skrg ni..leh pinjam tak??hehehehe...

mekchu said...

nak komplen la.. ni kaunter komplen kan?

kenapa blog ni berat lah sgt nak view... asyik nampak MOOD MALAS GILA je, lepas 3 jam baru lah boleh view semua.. lakukan sesuatu......

Dee said...

alolo..tomeinya dia..

Deqna said...

geram sungguh si amani nie... gigi dah byk dah..... nampak dah besar sungguh lah dia nie...

SyaNa said...

mmg tomey pun menantu aku tu

Eri-chan said...

amani sgt comel...wahhhhh pandai bergaya

Softtouch [Hanim] said...

comeynya amani...dkt ikat dua camtu..geramlah...bila lah mau jumpe nie...

amani amani kalu jmpe unti jgn terkejut tau...untie org tau bkn giant..heheheheh

Dilla Ady said...

alolololo...chumel okeh cebik cebik muke camni...

okeh bonda, harus giat usaha siapkan keje bertimbun tu ye!

sW33tdARLiNG said...

tomeynya anak cina ni.... hahahahaha

mekchu said...

haaa.. udah kembali laju..

bikin apa? mana la tau terkena kat blog kuning oren tu kan..

InaAchik said...

arghhhhh... rasa nak cabut2 gigi kapak kamu amani!

mummysyafie said...

best tul bila tengok orang boleh balik kampung selalu ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails