Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 9, 2011

mengidam nak berjalan

yeyeyeyeyeyey dah hari khamis...esok @ lusa maktok amani datang kl...
yeyeyyeyeye suka lagi berganda2.....

mood adalah sangat hapie klu maktok amani nak datang sini....
harus la hapie kan...makan time adalah terator sajork..kekekekekke
dari menu bekpest membawa ke supper hoke...complete....


dan seperti biasa...tiap kali maktok datang kl...mesti xtvt hari minggu full dengan agenda jalan2...


sukaaaaaaaaaaaaaaaa.....nie pun maktok amani dah ajak ajak pegi kota tinggi hujung bulan nie...
fuyoohhhhhhhhhhhhhhhh nak jalan2 sakan taw maktok nie...



apapun.......tiba2 jerk terasa nak ajak en dedi seth *wakakakakkakakkak skrang kena feeling2 lomantik ooooo kata nak bagi amani adik..akkakakakakakakaka* pegi cameron highland....
lalalalalalalalalalala sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mana taw tetiba bonet punya vunga vunga chenta kan.....














pemilik2 kaki nie adalah sangat suka berjalan...





xselesa badan nie..huhuhuhu

25 comments:

L@dykiki said...

sangat cute kaki² yg suka berjalan tu

Shu Shinju said...

acu nak pi KL ujung minggu ni bonda..

intan_blur said...

auwww..dah start dah demam nora elena..xsbr aku nak tunggu amani junior..insya'ALLAH..tetiba aku yg lebih2

Eri-chan said...

berjalan banyak2 best woo...selamat berjalan2 dgn selamat...oo kalau maktok amani tak dtg, ko makan tak teratur ye...hihi

Cik Pah said...

rajin betul mak hang datang kl..rindu kat cucu yer

Eye_nee said...

uih!! mama kembali ke KL semula..jengjengjeng...sure la ko akan kejam kan..menunjuk-nunjuk apa yg mama masak2kan tuk ko datin...dah terbyng2 kat kepala ai ni..sotong sumbat pulut....bloodtears niiii oiiii....

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun rasa nak pi berjalan jugak nie,
penat lah musim2 cuti sekolah kena keje lebey,
huk huk huk

Fieza79 said...

wahh best nya mak nk dtg...boleh mkn sedap2...

kami pun kaki berjalan..hehee mengidam nk berjalan jgk...maybe lusa nk bercuti tmpt sejuukk..

Ena said...

alala... comei nye kaki2 ituw... hehe..


behnyer nak p jalan2 lagi.. akak ni tak p mana2 dah kot wat masa terdekat ni melainkan planning tergempar.. ahaks..

ejulz said...

dah xleh nak duduk diam la amani tu.. kene bawak g jln2 tu.. heHE

rATu kEBaYA said...

tgk kaki pun dah tau.. mmg suka berjalankan...

etiey.com© said...

huhu samalah!!! nak bercuti tapi cuti dah nak habisssssssssssssss uwaaaaaaa

Dee said...

suka kasut hang tu...beli di mana? latina ke?

♥MAMASYAZA♥ said...

wow nak p jln2 lagi ....best tu

Mimy Hamid said...

lawa la kasut pepel ko nok...sekali ngan amani ko sarungkan kasut pepel...kan ...amani dah pandai nak jalan ek?? aiyoo pasni panjang langkah cam bonda

Dilla Ady said...

okeh...kasut bunga2 pepel itu sgt seksiotttttt....

mau jugak camtu!

eLLy said...

Seth Dedi .. hehehhe sekarang semua feeling Seth :) i like ... ;p

Ciklinn said...

wah kemana kamu nak berjalan nih...

sW33tdARLiNG said...

kaki yg ada gelang tu yg kuat berjalan sekali ehh berkali kali

mekchu said...

stay kat strawberry park taw.. nnti bleh tgk pelangi :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka berjalan jgk...ala sy bkn jln jauh2 pun..at least keluarlah dr rumah tu, xnk terperuk jer..kurang2 pun balik gombak umah mak..

bestnya mak awk nk dtg umah..kalu x mak abah sy pun dtg umah tp abah sy tak sihat

mummysyafie said...

yang pakai gelang kaki tu kuat benor berjalan. cuba tengok kat tapak kaki..ada taik lalat tak?

comel je kaki amani..bambam betis dier

ieda said...

ALOR2 YG CUMEI DAN CANTIK TUU SURE KAKI AMANI .. bonda punye x selera .. wakakkakaka ( ngosekkk )

makdara TERdiva said...

kasut pun pepel..

pengsan :P

-oP_ida- said...

kaki amani paling cekci n comei

tp.kan kasut bONDA chantiklah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails