Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, June 29, 2011

WWE - Wed Wordless Eida

hari yang agak bz.....
nak kena siapkan documentation tuk production training...
pastue nak rushing pegi testing software kat KL...


tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......





7 jenis bunga yang di embunkan semalaman......



pastue...mandikan si kecik yang demam ....

maka hasilnya....



V



V



V



V



V



V



V



V



V



V



V



V



V


V



eh...eh...amoi sesat tengah merangkak atas jambatan.... :P



hapie working semua.....hari nie rasanya xsempat nak BW......akan khatam pada esok hari k....

12 comments:

ratusiput said...

kalau akak mandi bunga ok tak?cik kitol nk balik ni kena mandi bunga 14 jenis.

sW33tdARLiNG said...

sapa yg mandi bunga niii sebenarnya...?? jangan ko bahan kan amani plak yaa... kekekekeke

Eye_nee said...

Ko ke amani yg mandi bunga ni pepel...nak tolak bala kut..sbb langar vontot kancil pakchik semalam...

rATu kEBaYA said...

patutlah berseri.. mandi bunga rupanya...

Fieza79 said...

wahh si kecik tu mandi bunga ke...

Shu Shinju said...

acu nak mandi bunga gak..nak comel cam itu amoi kecik...

nUR_rOsALiNdA said...

Berkesan tak nok?

Ena said...

tecik tecik dah mandi munge... untung badan..
acik ni bila ek last mandi bunga? ke tak pernah? ke mandi air daun2 masa pantang dulu jekk.. kah kah kah.. sian..

Mimy Hamid said...

7 bunga tu ..hamboi cepat jodoh nanti nok..heheh Alhamdulillah amani dah sihat

eLLy said...

Kecik2 dah mandi bunga .. awal la nampak gayanye ko ber menantu cik Eida ooi ;p

Softtouch [Hanim] said...

boleh tak ieda listkan bunga apa tu?kalu anak sy demma boleh ke sy mandikan jgk ngan bunga tu?ke ada pntang larangnya...

bertambah comellah amani bila mandi bunga...

rasp said...

makin berseri2 lah amani...
ke ibunya yg mandi bunga coverline tunjuk amani hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails