Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, June 15, 2011

puteri kecik aku....

selamat pagi....setelah 2 hari menyepi......

hari nie sebenarnya pun xbrapa ada mood nak hapdet...tapi sebabkan xnak kasi 'umah' nie sunyi sepi..makanya aku gagahkan jugak hapdet....


my little princess demam...huhuhuhu dah 3hari dah...since dari isnin lagi....

patut la hari ahad tue dia asyik meragam jerk...rupanya nak demam...


klu anak demam nie...memang mood adalah ke laut la kan....

nak keja pun xda mood sangat2....sebab tue semalam aku amik EL.....sebab suhu badan amani naik tinggi sangat...

sangat susah hati.....semalam badan dia dah kurang panas skit...skali pagi nie..aku dah siap2 nak datang keja...badan dia panas balik....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


terpaksa jugak datang keja sebab jap2 lagi aku kena pegi KL buat installation system....
amani tunggu bonda balik nyek.....nanti lepas bonda settle keja bonda balik jumpa amani k...





doakan my doter cepat sembuh ye prenz.....




masuk hari nie .... hari ke-3 aku posa....pehhhhh harap2 dapat la bertahan lagi hari nie....cayok2...baki posa masih ada 17hari...terbaiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

20 comments:

Shu Shinju said...

cepat sembuh amani cayang !!!!!

intan_blur said...

oooouchh..ksiannye...xpela..dia nak pandai lagi la tuh..sbr ye..insya'Allah..moga2 cepat2 sembuh

-oP_ida- said...

Insya'allah.....amani akan sihat seperti selalu... ^ ^

unti Nida rasakan amani nak muleh akai nieh...eheheheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

smga cept smbuh amani ...sian mummy amani 2... comel lah bby sis nie...

rATu kEBaYA said...

cepat sembuh ye amani...

semoga kuat untuk hari ni ieda..

ratusiput said...

tu demam nk dpt akal baru la tu...moga amani tomei cpt baik demam ye...pastu meh kite wresling sama bonda..

rara pinkmafia said...

comellsss nya anak anda.

sW33tdARLiNG said...

amani cepat sembuh yaa...! patutlah ari ahad tu termenung jerrrr

ieda said...

akak doakan agar anakanda amani sihat2 .. susah jugak ati aunty ieda nie huhuh

SURIA AMANDA said...

semoga amani cepat sembuh....

Mimy Hamid said...

amani demam ke?? panas ke nok...ko tuam air batu sikit...ala syian anak aunty ni

♥MAMASYAZA♥ said...

ciannye baby cute demam ekkk, bebudak sebesar tu memang le, nak tumbuh gigi pun demam, nak jalan pun demam, sabar ok, semoga amani cepat sembuh

♥MAMASYAZA♥ said...

ciannye baby cute demam ekkk, bebudak sebesar tu memang le, nak tumbuh gigi pun demam, nak jalan pun demam, sabar ok, semoga amani cepat sembuh

SyaNa said...

alahai menantu aku domam plak
last week iman demam terok gak
aku doakan amani cepat sembuh ye

Aujinz said...

Cepat sembuh ye amani.. nanti kita gie detim same same..

wahida said...

semoga anak dara aku tu cepat sembuh..sian dia...

ko tuam dia ngan ais tau..

Dilla Ady said...

jaga ye kamu amani...nnti aunti datang nk culik kamu...huahuahua...

chumelnye!!!!!

Softtouch [Hanim] said...

semoga amani syg cpt sembuh yer...demam nak besar tu..nk pndai jln kot ieda...

eLLy said...

alololocian dia.. cepat sihat ye amani.

Eye_nee said...

proses nak besar ni Datin..cian dia..semuga amani cepat sembuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails