Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 27, 2011

hujan lebat...sedapnya dapat menonggek cam nie...

apakah..menonggek????? haip2....amoih tonggek2 jerk dah pikiran melayang sampai ke UTOPIA kan.... :P...


pagi nie ujan sangat2 lebat....nikmatnya kalau hari cuti kan....
memang kompom lawan2 tarik selimut la..ngan en dedi... :P...


pagi tadi bangun dalam keadaan xpuas hati sebab kena bangun jugak sebab keja.....
klu ikutkan hati ingin saja aku mengMCkan diri...
tapi memikirkan isnin n selasa lepas aku dah pun MC...

so postpone kan sajork niat murni aku tue....huhuhuhuhuhu..

nie antara aksi amani bila tido.....nikmatnya tengok amani tido....




tido dalam keadaan tertiarap....
bantal ke mana...kepala dah kat mana...
penat maktok buat bantal amani belambak2....



bestnya sleep......



sampai bonda dok capture gambar amani tonggek pun xsedar kan....




pusing kiri..pusing kanan...bila silau flash...kekekekkekek




asal tonggek nie nak...cacing korek vontots nyek??? :P



nie la..aksi amani tido....dia tido terlentang tue kejap jerk...pastue dia akan dok meniarap...
memang peberet dia la..tido dalam keadaan meniarap nie....
dah tue..xsuka kena selimut...nanti habis dia sepak selimut tue....
tue belum lagi part masuk kawasan 'jajahan' bonda @ dedi.....
celah2 ketiak bonda @ dedi pun leh jadi port amani...
amani..amani..macam aksi kamoo kan anak...

16 comments:

MiYOKO SuKi said...

amani...amani...comelnye die tdo....

lama tak rasa hujan lebat...kt sini, nan hado... :(

hujan sket2 je...

Eye_nee said...

kompom ni aksi lu ni sis mase kekecik dulu...nongeng tak sudah...

ieda said...

alorrrrrrrrrrr amaniiii amaniii aunty lak rasa nak pejam mata dah nie .. dah lah dari pagi nie moood non ado ! :))

budak2 nie kalau tidur meniarap lebih sedap dan lama berbanding terlentang tuu :))

-oP_ida- said...

AMANI lena membuatkan..saya jugak mengantok...huhuhu

owh amani...... kamo tido ada style leh..ehehe

sW33tdARLiNG said...

bagus tido tertiarap...

rasp said...

mmg syiok tul tengok dia titon...
mmg leh timbul rasa mau lentok sama hehehehe

Dee said...

tak suka selimut..tp suka dibedungkan? ke dah tak berbedung..hehehe..

Ena said...

budak2 tido.. cemana tetpa comei.. kalo kita??? uhuhuhuuh..

wahida said...

meh auntie nak cium amani yg busyuk masyam tu...

Mama Gee said...

posisi yg paling enak bg dia tu...heheheeh

♥MAMASYAZA♥ said...

kat sini tak hujan pun, panas aje pagi tadi

InaAchik said...

amani tido cam gaya naik bisul kat vontot! hehehe

atty's said...

jelesnya tgk amani tido nieh

Dilla Ady said...

same ngan acha..tak suke org selimut..huhuhu

kalu pagi ujan, konpem rase malas nk gi keje..lagi2 kalu ujan tu time senin..

mummysyafie said...

amani..aunty nak join sekaki boleh ke. time macam ni sedap cium baby taw..

Mimy Hamid said...

huwaaa sdapnya nok...pastu peluk bantal...aunty jeles la amani..nak jugakkkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails