Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 16, 2011

Janji harus di tunaikan.....

selamat hari khamis....masih berpuasa...dan amani masih lagi demam...

huhuhuhuhuhu bonda masih susah hati....selalunya anak bonda nie...paling lama pun 2 hari jerk demam.....nie dah masuk hari ke-4 dah...

tapi siang suhu badan amani xtinggi sangat....time malam...pehhhhhhhhhhhhhhhh
dia punya hangat tue...memang terbaik la.....
kesian bonda tengok anak bonda...

klu la dapat transfer suhu badan amani tue dekat bonda....
memang dah lama bonda amik nak.....


ok la...demi janji dengan semua peserta GA aku hari tue......

hari nie meh la aku listkan pemenang tuk GA tue...


TAHNIAH tuk sesapa yang menang...



tuk tempat pertama...

kita tengok siapa yang kena...








Qard91http://qard91.blogspot.com/2011/05/purplelicious-love-giveaway.html



pehhhh......skali lagi..tahniah tuk pemenang2 semua nyek.....
pengeposan hadiah HANYA akan di buat...lepas semua nama2 di atas hantar detail

NAMA:
ALAMAT:
NO PHONE:

kat email aku eida_bob@yahoo.com.my dengan subject.....aku memang GA Purplelicious-Love No: __ (tulis no korang) sebab senang aku nak trace hoke....tenkiu.....


tengah berpikir2 tuk buat GA lagi sempena next month dan bulan lapan besday kami sekeluarga...next month...besday en dedi..bulan lapan lak besday amani ngan bonda amani....
tapi tengoklah camna...klu ada mood aku buat GA lagi nyek....

skali lagi..tahniah semua......


notakakikuberbunyi: DOAKAN ANAK BONDA CEPAT SEMBUH NYEK.....TIMA KASIH....

25 comments:

kakchik@ella said...

kalau anak demam, mmg kita tak senang hati, keja pun hati tak tenang, kan.

NeenaAnuar said...

jap2.. nak gosok2 mata kasik clear jap.. tapi tak leh gosok sangat sbb ade contact lens kang teruss tak nampak lak! hahahah...

weii! betoii ke aku yg bertuah itu?? hahah.. apa pun setelah dua kali tengok! compommm nama aku bebbbb!! ohh TQ lahh kat random dan jugak org yg mengeneratekan butang random tuu.. meh nak kisss kuat2 sikit mehhh.. Muaaahhhhhsssss!!

hehe... btw congrats to other winners as well.. nanti aku email ko yer beb! eh tak pun takpe lah... nanti kite nak jumpa gak kann.. simpan2 dulu.. kite exchange token gituu! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

owh lupa lak.. btw aku doakan semoga amani cepat sembuhh.. Fuhhhhhhhhhhhhhh!!! aminnnnnnn... :)

Cik Pah said...

budak budak mmg camtuh..disiang hari badan tak panas.. sebab diaorang melasak ..tapi dimalam mmg hangat meletop. kene pantau selalu dan bagi ubat konsisten..

btw..tahniah pada pemenang..

* cepat sihat amani ..

ratusiput said...

nak jugak tanpa bertanding boleh?bonda cantik...bonda ramping...kalah nora elena...bukan cntikpun nora elena tu.tak mcm bonda.bonda lg layak dengan dedi seth...

rATu kEBaYA said...

TAhniah pemenang...

semoga amani cepat sembuh

intan_blur said...

sian amani..congrats nok..akhirnye bejaya juga ko buat GA..N tahniah juga pada mereka yg bjaya

NOOR FATIN said...

saya dah emel dah. hehe tahniah kepada pemenang yang lain ;D

semoga anak cepat sembuh, amin..

Qard91 said...

Dah email

mas said...

.

mas said...

Salam mas dah email kejap tadi tq

InaAchik said...

malas nk komen psl giveaway ni sebab sedor diri...

hope amani cepat sembuh...
sian amani aku tu...

Dilla Ady said...

tahniah tuk semua pemenang...

sian amani...takpe demam nk beso tu...

makan ubat rajin2 eh cayam biar cepat baik n tak risaukan hati bonda tu..

sW33tdARLiNG said...

tahniah kepada pemenang... adang 2-3 nama yg aku kenal...! hehehe

Softtouch [Hanim] said...

tahniah pd pemenang..bkn rezeki sy..

ieda, dah bwk amani p klinik ker?
semoga amani syg cpt sembuh yer...muahs...

makdara TERdiva said...

kalau anak demam, hati ibu memang tak tenteram..riso memanjang

meh berbalas pantun dgn MDT :)

ieda said...

tahniah semua ! ..
aah amani x sihat ke .. still ke ?? dah bawak dia klinik ke ??

fieda said...

TAHNIAH KEPADA PEMENANG..
saya dh email..

semoga amani lekas sembuh..

Ena said...

Tahniah buat semua..


sian amani.. moga cepat sihat hendaknya..

eMMe said...

tahniah kepada semua pemenang...

hepi weekend bonda amani...

zahidah dihaz said...

tahniah untuk semua pemenang.....semoga amani cepat sembuh....


New Entry: Ogawa: Spring of wellness

Find the double ooomp with F&N

Hep to vote me @ Contest like @ Facebook

eT said...

musim kot skang eh...
cuaca pon xmenentu...cian dia demam...

anyway tahniah winners..

mrs puex said...

Salam kenal..

dah view ur blog..nice pepell..i loikee very the mush sbb ai pon fanatik maniac ngn kale pepel..tp blog jek x pepel lgik..huhu..
sesenang visit n folow my blog at

http://mrspuex.blogspot.com/

***nice to meet, nice to knoe***

Just Call Me Bitt said...

congratulations winner...

mummysyafie said...

taniah tuk semua pemenang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails