Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, March 12, 2010

Astro Fiesta...

once upon a time....(cewahhhhhh nampak sangat aku dah lupa bilakah tarikh kejadian nie..)
tue la namanya budak malas nak hapdet blog....
biasa lah kan..nama pun pembawakan...*pembawakan jugak di salahkan...walhal dah memang dasar pemalas....baby nanti jangan malas2 macam bonda k.... :P*


hari tue aku dapat tiket untuk ke astro fiesta....
kebetulan my beloved cousin kan keja kat astro..
harus la dapat tiket pree kan...
macam2 ada ooohhh kat astro fest tue....
tapi sayangnya...non ado langsung gambar yang aku amik kat sana..
gila ramai siut orang...koser den do nak berposing ramai2 gitu..
hangat....

aku just pegi makan2 jerk..dengan tengok hafiz nyanyi lagu peberet aku yang baru tue..
apa nyek tajuk lagu tue...bestt siut....


nak makan pun punya la panjang beratur..
stok ko beratur hujung bulan dekat pejabat pos masa nak bayar bil di zaman dolu2....

aku dapat 4 tiket...
tapi aku dengan en shukri jerk yang pegi..
lagi 2 tiket tue..xda geng yang nak g...



dah macam nak masuk kat taman tema genting jerk kan...
*ohhh tiba2 teringat tiket pree masuk genting tue...huhuhuhuhuh nampak gayanya tiket tue pun hangus cam tue gak la...
xkan la nak g main2 dalam buyong2 gini...*



dekat astro fest tue...ada macam2 game yang ada..
semuanya pree..xyah bayar...ala game pun yang stok dekat fun fair tue la..
en shukri jerk yang main..tapi hareemmmm satu pun xmenang apa2...
ish2...memang xda luck taw laki aku tue....*tang main game jerk xda luck*

tengah best2 dok jalan2 tengok makanan2 yang ada..game2 yang ada..
tiba2 ujan turun lebat selebatnya....langsung dah xbest kan..
lepak2 bawah khemah panjang...yang panas gila....
*stok ko rasa peluh yang meleleh tue lagi lebat dari ujan yang turun la...*
pastue dah letih...langsung ajak en shukri balik...

balik bawak perut yang kenyang jerk...orang lain ada gak aku tengok balik ada pegang goodies beg kitorang non ado...huhuhuhu sadis2...
xpa taun depan pegi lagi.......sapa nak ikut..angkat kain..eh cilap taip angkat tangan...



4 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor.. nape tak beri akak.. sesuai akak laki bini.. ahahkss

Aujinz said...

hohohoh0..

untung tul hang eiyda..
tiket genting tue tak leh tuko name ker..

hua hua hua..

ina mail said...

pesta -pesta jugak, dalam perut tu jaga sikit. enjoy sama-sama en shukri ye.

Ena said...

wahhh.. bestnyer... suke lah leh p sane..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails