Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 11, 2010

Pekena SR lepas dapat angpow.. :)

CNY kan dah lepas....tapi aku masih dalam mood CNY...(hahah tipu sebenarnya pemalas nak hapdet masa awal2 dulu...)
masa CNY hari tue...we olls semua dapat angpow dari my big bos...
biasa la kan...bos harus la kaber line...
walaupun xkasi banyak..skit pun jadi la kan...
nak mengaburi mata staff dia..... (marah sebab kasi skit jerk angpow...)

elok dah masing2 dapat habuan masing..
apa lagi kan..budak2 nie *termasuk aku la tue..*
pakat2 nak makan dekat SR....


2 mak buyong yang tengah lapar gila tunggu makanan xsampai2 lagi...
45minit ok tunggu makanan...


member aku yang tengah penin nak pilih menu apa yang nak di makan...
lawak taw member aku nie...dah kita duduk dah kat meja tue..
tiba2 dia tanya.."eh halal ke kat sini.."
sabar jerk la...


kami yang ceria dapat bonus dan angpow...



appertizer....keropok ubi kayu...
habis licin kitorang bedal...lapar siut...



menu aku dan mak buyong....
pehhhhhhhhh sodap banget....nasi goreng ala thai.....lebih kurang gitu la nama eh...


sekarang nie tiba2 rasa cam sedapnya kalu dapat makan tomyam kung SR...
tapi aku xleh nak makan makanan yang pedas n berminyak...
sebab kompom lepas tue..semua makanan tue akan keluar balik...
sama la macam aku makan nasi goreng thai tue...
malam tue mandi..habis semua aku keluarkan..sampai naik sakit tekak aku
meneran nak kasi keluar habis...
huhuhuhuhuhuhu rugi taw...makan mahal2...tiba2 kuar balik....
xkan hari2 aku nak makan nasi bubur kot..huhuhuhu sadis..sadis...
demimu anak...bonda sanggup berkorban.....


4 comments:

Deqna said...

ni mesti dapat baby girl nanti nie..sbb suka makan tomyam...

kerana di awal pregnancy dulu saya juga gemar makan tomyam.. my MIL kata kalau suka makan cam masam2 cam tomyam berkemungkinan dapat gigirl...

ina mail said...

dah lama tak de news? tadi akak baru pekena sr.makan nasi ngan black pepper chicken.mabeleskan.

Aujinz said...

huhuhu..

anak hang tak suka makan makanan berminyak tuh..:))

[z@ck] said...

mana gambar perut..
nak tengok...
hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails