Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, March 6, 2010

hek eleh..ingat dia jerk dapat hadiah..aku pun dapat la.. :P

walaupun N3 nie dah terperap lama dalam draft...
namun aku tetap gagah nak publish jugak...
hahahahahahahahaha ye lah aku taw..sekrang aku nie pemalas lipas kan...
nak buat macam mana...silah salah kan game2 dekat facebook tue..
dia la yang buatkan aku selalu malas nak hapdet blog...
kena lak kalu aku dok masak2 kan..harus la aku xpokus dekat blog lagi dah..
gila kang habis hangus makanan2 aku dekat cafe world..hehehehehhehehehehe


ingat x..hari tue..yang aku cakap en shukri dapat offer keja kat tempat lain tue..
dengan sukacita nya di maklumkan..
en shukri telah memilih tuk keja kat tempat baru...
ubah hangin katanye....
so di sebabkan dia dah xkeja kat MYDIN...
makanya hari last dia keja tue...
dia balik keja jerk..tiba2 bawak satu paper beg....
exsen lak tue nan aku...cakap dia dapat hadiah..
citttt pirahhhhh xheran taw...(kat mulut jerk...hahahahah)


paper beg CEVE


xlama paper beg nie ana yang punya la...
wakakakkakakakakaka



siap ada kad ok dalam paper beg tue...
xbleh blah taw...
dah haku pun xpaham dah rope tulisan KAP LAP YA NGA dah ha....(ahhahaahaah kata2 orang iri hati ke nie???)



nampak tue..JUST FOR YOU...
nyampah taw.....
ahhahahahahaha kata2 orang jeles jugak nie..


dalam kad tue di penuhi dengan signature budak IT department....
siap ada duit...5sen..seposen..nan sehengget...
dan yang paling xbleh tahan...
ada satu signature tue...
siap tulis..dari 'ayangmu'
wakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaw la kan...
aku curi2 baca masa en shukri xda kat umah..hahahaha
elok dia balik jerk aku perli2 dia..
ahhahaha dia bantai gelak besar dekat aku..
arggghhhhhhh ingat aku jeles la tue..
halluuuuuuu...xjeles pun taw...:P
dia dok cakap nan aku..nak taw dak sapa ayang tue..
malas aku nak layan...hahahahahahahaha
(cemburu ke???)



dia dapat belt nie...
tapi lum pakai2 lagi pun....
tunggu belt skrang nie rosak dulu la..baru pakai belt baru nie...


haluuu en shukri..bukan awak jerk la dapat hadiah taw...
orang pun dapat jugak la....
'walaupun' kan....
anyway thanks to IEDA sebab sudi kasi aku hadiah2 nie...
IEDA lagi kan..hari tue dapat hadiah dari IEDA gak..tapi nie bukan orang yang sama taw
nama jerk sama...agaknya rezeki aku dari orang yang nama lebih kurang nan aku jerk kot kan... :P
sebab apa aku dapat hadiah dari IEDA ????
sebab aku menjadi top 10 orang yang paling banyak mengomen dekat blog dia... :P


besar kan envelope dia...
hehehehheehhe harus la...ada banyak barang yang dia kasi...
aku baru masuk opis tiba2 ada kiriman kat atas meja..
harus la gumbira kan...



hangen jerk aku...
masa aku receive nie..sampul tue dah terkoyak dan terbuka..
bleh???? bila aku tanya budak opis diorang cakap..
masa diorang receive memang dah terbuka...
WTH la kan...
hangen satu badan...
dah la panas kat luar bertambah lagi dengan panas hati nie..
sabar jerk la..



nie la isi kandungan yang ada dalam envelope tue...
cantik la IEDA keychain tue..
suka aku...tapi aku masih tertanya2...apakah fungsinya santa claus tue wei...
huhuhuhuhuhuh anyway terima kasih bebanyak beb...
len kali bagi lagi nyek...



p/s: ehhh tapi kan..sampai ke hari nie aku tertanya2 sapa la manusia 'ayangmu' tue..
ish nie yang aku nak mogok lapar nie... :P







4 comments:

[z@ck] said...

en shukri ada skandal la tu..hahaha..
p/s..sis..da berapa bulan??

Aujinz said...

ko mane leh mogok lapar weh..
kurus anak mung nanti..
hahhahaha..

anyway kan..
aku perasan melalui bacaan blog, ramai yang terima diorang punye envelope dari pos Malaysia dalam keadan macam hang..ade yang hilang henpon lagi tue..

ape ke jadahnya semua ini???

Ena said...

ehehehe.. kelakar pun ader...

bes nyer dapat adiahhhh!!.. nak juga.. cantekkkkk!!!!

POSH76 said...

cute la present tu kreatif & all the bess utk hubby hang new job..

org nak dapat baby mmg rezeki dia murah hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails