Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, March 21, 2010

Dapat jugak akhirnya...

akhirnya setelah almost 2bulan aku mencari2 jumpa jugak last sekali...
hati adalah sangat gumbira hoke...


demi memenuhi permintaan kawan2 yang nak tengok perut aku yang xbrapa nak membulat lagi...
hehehehehheheh saksikanlah makbuyong 4 bulan nie....




gudddddddddddddddddddd dapat jugak aku beli setelah sekian lama mencari...




ha nie la yang aku mencari2 sangat tue...... kueh seri ayu.. *eh ye ke nama kueh tue nyek*
bukan main susah ok nak cari kueh nie....
hari tue aku dah jumpa dekat pasar malam..tapi rasanya adalah sangat mengecewakan...
nie pun kebetulan masa nak g keja pagi tue..aku singgah dekat gerai nasi lemak dekat umah aku tue...tengok2 ada kueh nie...apa lagii....harus la beli kan..
mula2 nak beli la 2hengget..tapi memandang takut xsedap macam dekat pasar malam tue..
aku beli la sehengget jerk...jap g...sedap..uwaaaaaaaaaaaaaa dah xcukup lak...
esoknya nak beli lagi..makcik tue xberniaga la plak...arggggggggggggghhhhhhhhhhh


muka puas hati dapat makan kueh yang di cari2 selama nie..
sedap ok.....



aku lagi....


dan lagi........


dan last sekali bila dah perut kenyang...
harus lah kena makan ubat kan...
nie lah perkara yang paling aku xsuka sekali sebenarnya....
makan ubatttttttttttttttttt.........................
hai obat..hai obat...mari makan obat...
klu ko xmakan..xsihat...... (versi lagu p ramlee.. :) )



bapak besar ubat nie taw.....
setiap kali aku makan...kompom aku rasa ubat nie tersangkit dekat halkum tekak aku....
xsuker....xsuker....



p/s: ada sesapa yang terror buat kueh tue x??? aku nak order rm5 bleh???? hauhauhauahuah gila pelahap kan...sampai 5hengget nak makan kueh tue..... xpun klu korang taw...tempat yang juai kueh nie yang sedap lagi enak...bagitau la...tapi jangan la korang cakap dekat sarawak..sabah..kedah...penang...melaka..n9..johor...perak...kelantan..ganu...cakap yang dekat2 dengan aku dah la.....area kl...sudah....(sapa yang cakap jawh2...aku tanak kawan dengan dia sehari..:P)

10 comments:

Lanun Ranggi said...

owh..
makcik aku tau buat..
kuih Putu Ayu kot name dier..

aku pun suka gak..
aku takmo bgtau kat mane.. kang ko majuk ngan aku sehari.. hahahahha

[ofkos laa bukan kat KL]

Jijahh @ f.k said...

heh .. sabo je ... esok pepagi singgah gerai nasik lemak tu .. compom acik tu buat punye .... kalo dia tak buat ... buat muka kesian .. duh dia bawk esok .. cakap ....

>>> aciiikk .sedap aaa kuih aritu .... saya teringinnnnnnn sangat sangat sangat nak makan .. acik bawak esok taww ..

Ena said...

alahai ciannyer... upernyer nak makan kuih seri ayu tu ker.. ho3x..klu x silap kuih nie ada jual kat area kg. baru or pasar2 malam.. cubalah cari.. yg lain akak pun x tahu sbb akak pun x pernah beli.. tp selalu makan dr order meeting kat ops.. hu3x..

POSH76 said...

sedap oo kueh tu aku pun suker gak..berseri2 hang bila pregnant ...perut pun dah nampak lg kiut...hehe

ina mail said...

baju pregnant tu cantiklah, warna coklat akak minat.dah nampak besar gak ye perut ko.

Dee said...

eh..eh..berseri2 muka..nasib baik dpt yus..kalo x sian hang..kempunan..hehehe..

NeenaAnuar said...

wahhh.. comey2 mommy to be niee..

biasalah tang makan obat memang muke yg manis teruss jerk jadik mashamm! hehehe..

Ms AiReEn MoHd said...

oo ko suker kueh tu ker...aku punnak wat tuk boy tak terbuat lagik..sok sok aku buat aku ajak ko..kalau jadik la..ko email aku no ko..sok sok aku masak leh panggil ko..ko bukanjauh nau....dekat jer kan puchong shah alam...mane ko lame tak dtg blog aku..da bersdalin ker??wakakaka ayat aku tu ade nak kene lepuk ngan ko nok

Deqna said...

ooo mengidam yerk.... nasib dapat jugak akhirnya.. kuih tu memang sedap dan wangi gituh..

oo tu pil obimin kan? samalah kita pun makan pil tu jgak..

hah lagi satu.. dah nampak perut lah.... comel...hihi hi baby:)

kathy jem said...

Akak..perot dh nmpk..hehe so comel..ni yang tak sabar nak kawen ni..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails