Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 25, 2010

Tak payah nak jadi artis pun leh dapat jugak..

cewah tajuk adalah sangat menyakitkan hati orang yang kurang glamour dari aku...
wakakkakakakakakakkakakak...real-x eida..ko pun idak ler glamour na pung...
:( yeye aku sedar siapa diri ini...wah tiba2 kan merepek meraban..

tue la..script xsempat nak siapkan dah dapat award
aku xsangka aku akan dapat award ini..
sesungguhnya nie semua hasil dari kasih sayang anda semua kepada aku... hahhahahahaha
terima kasih kerana terus menyokong aku... (ayat2 biasa artis kalu menang anugerah kan..)


tengok title award tue...Anugerah Terhormat ok...

dan seperti biasa klu nak dapat apa2 mesti ada task2 yang perlu buat dulu kan..
*ish xleh ke kasi dengan ikhlas hati..wkakakakakakakak tiba2 kan... ::P*


1. Thank n link the person that give u the award
1. MY GREAT SIS YANG MASAK BIHUN SUP YANG SANGAT SEDAP... dengan ucapan..sis bila u nak buat bihun sup tue lagi..hehehhe
2. MRS RIDING yang sangat cute n comey... *matik la aku bagi dia nama tue..*


2. Pass this award on to 20 bloggers you've recently discovered n think r fantastic
umangaih...banyak siut 20..dah la aku nie kekurangan kasih sayang teman2 blogger...wakakakakakka...eh sapa kata xda..ada taw...ha..tengok2 siapa yang kena...
1.Kak Ena (walaupun anak dia xsihat aku tetap nak kasi dia award nie..)
2. zack (yang jauh kat NZ..lagipun dia xbalik cuti summer nie.. :P)
3.Aujinz ( sebab dia lanun yang sangat ranggi :P)
4. Zura
5. kathyjem
6. aireen
7.Dee
8.Kak Ina Mail
9. Ieda
10. Kak AI
ok dah la tue..yang lagi 10 tue lain kali la plak aku kasi.. :P aku nak sambung main cafe world plak..



9 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

eheheheh!!! mekacih weh, terasa cam artis pulak, hahahha!!! :) upss...sorry lambat wish, epy eniberseri ek :)

Ena said...

wow.. thanks yer.. sukerrrr nyerrrr!!

Akak amik yeh!!..

POSH76 said...

wah suka2 kasik nama baru yer....anyway ko mmg blogger ngetop hehe

[z@ck] said...

top blogger?
wohoooaaa...
=P

NeenaAnuar said...

hahahahaha... bihun sup!! anytime babeh! yg pasti time raya haruss ade menu tuuu... hehehehe..

A.I said...

WAHHHHHHH...dapat lagi. maceh bebanyak tau. lebiu bebeh!

Redbloodsnow said...

hahahah...tol tuh kan. psstttt celebriti dlm dunia artis..hehe

Redbloodsnow said...

pssstt...jd celebrity dlm dunia maya gitu..hiksss :)

Dee said...

thx yus..akak amik ye..tepek tu je x tau bila..hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails