Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 18, 2010

Belum lagi balik dah macam2 perancangan di buat..

tadi masa tengah layan fun fries sejuk (sebab goreng semalam) aku pun
calling2 la mak menakan aku (paham dak mak menakan tue apo????)
xpaham sila rujuk kamus dewan negeri2 utara... :P



*mr google kasi pinjam tipon purple kat aku jangan jeles rrrr*


macam biasa la..kalu dah calling2 nie..harus la bergosip sakan kan..
macam2 isu la yang kami borakkan...
hal2 keluarga la...gosip2 terkini...dok jauh la katakan...harus ada gosip yang termiss gitu kan
:P...


antara perbualan kami

mak lang: dik..bila nak balik??
aku: xtaw g..ingat nak tumpang abang (cousin aku) balik.. tapi tengok la camna..dia kata dia balik dengan kawan2 dia..takut sat g xmuat lak keta...dah kena dok dalam bonet..
mak lang: hahahahahah..dak kot..selalu dia dok balik 2 -3 orang ja..
aku: tengok la cam na..
mak lang: balik la..nanti leh kita p kelah..kat lata celak (hanya orang belah baling, kedah ja taw lokasi tempat nie) best ooo tempat tue...hari tue kami dah p kelah dah..
aku: amoih bestnya...p kelah..
mak lang: pas tue kami nak p padang besaq lak..mama nak p makan sotong goreng tepung...
kat sana murah...hari tue mama dah p makan dah..
aku: amoih banyak sungguh perancangan.. xdan nak balik lagi taw..
mak lang: biasa la...

see!!!!!!!!! aku xdan lagi nak balik...macam2 ok perancangan dah ada...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie yang aku nak balik nie..
walaupun balik sabtu n ahad jerk kan..tapi macam cuti seminggu jerk perancangannya...
adoiiiiii penat..penat...




*gosip kasi pecah e2 tepon...tima kasih mr google*


tapi apapun memang best la..setiap kali balik..harus ada perjumpaan keluarga..
g berkelah ramai2..kena lak umah mama aku dekat dengan CINTA PANTAI MERDEKA kan..
memang pot baik la kitorang melepak..borak2..gosip...
ohhhh i miss all the moment....nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *wah tiba2 kan...*

8 comments:

Diarihatiku1976 said...

samalah akak.. kalo balik kg berkumpul adik beradik sure byk citer yg kuar.. sanggup tu tido kul 2-3 pagi...

Ena said...

tetibe akak semakin rindu pd kampung akak yg nun jauh di sane di sane di saneeeeee!!! eheehehhe..

NeenaAnuar said...

hihihi... biasa lah tu... belum sampai dah macam2.. kalau sampai nanti tak ter-mengancam lagik dah.. :D

Lanun Ranggi said...

wahhh..

best best..aku nak juin... :D

ina mail said...

seronok ye orang ada kampung ni.kita tak de sedara lagi.tak syok nak balik kampung.

Ms AiReEn MoHd said...

tu dia mau segala nak p ang kan....aku pun ingat nak balik kampung mak chak ..boy ni susah cuti ...tah ape sonok sgt kije tah?

POSH76 said...

balik beb rugi tak balik...sementara ada kg...aku ni nama jer ada kg tp orang nyer dah takde nak balik buat apa huhu

Redbloodsnow said...

psstt...melepak sambil bergossip tuh syorga dunia wooo..hahahaha. lariksss :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails