Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, March 13, 2010

Hujan Yang Turun Bagaikan Mutiara

sekarang nie kan musim xmenentu kan..
pagi sampai ke tengah hari punya la panas melampau..
tiba2 petang time balik keja...ujan lebat melampau...
sampai xnampak jalan nak drive...
bayangkan la..sampai perut aku tersangkut la dekat stereng punya nak tengok jalan dengan jelas...
*cepat la bayangkan..ish penat suruh taw..tanak buat pulak... :P
kang aku merajuk sampai lusa kang...langsung xmo kasi hadiah kat sapa yang menang tue..hahahahahahahah bleh dak ugut gitu...*

aku nie punya la semangat nak cepat sampai kat umah kan...
nak tengok Na O Mei punya pasal...
hari tue..masa aku balik tue...xda la ujan lagi...
elok jerk aku sampai dekat depan gate umah...
hujan selebat..lebatnya...
klu kuar keta kompom lenjun la..gitu la lebih kurang perumpamaan nya....
lebat kan..kan..kan...
dah la payung xda dalam keta...dekat bonet lak...
cerdik kan..letak payung dekat bonet...



lebat kan ujan..nie dah surut skit la kiranya...
dah leh nampak keta aku kat dalam pagar..


sebabkan bosan melampau dalam keta kan..
xleh kuar..apa lagi..harus la aku sawan camera kat dalam keta tue...
dengan muka yang xbrapa nak semengah...
tapi tatap aku rasa cun... wweeeekkkkkkkkkkkkkkkkk (hait sapa muntah tue....sini ko...)
ye lah aku sampai depan umah kul 6.30....
sampai kul 6.50 baru la aku leh kuar..dari keta tue...
harus la aku meroyan berposing kan....isi masa lapang....



aku yang sangat selekeh skrang...cewah macam la sebelum nie kemas segak bergaya sangat kan..
*korang agak2kan baby apa nyek...klu aku selebet jerk skrang nie.???*


lagi..percubaan menguruskan muka...
walaupun xbrapa nak menjadi...



percubaan melindungi double chin....
petua ye kawan2...letak tangan kat bawah bahu..
kompom tersembunyi double chin korang..
hahahahahahhahahahah



tengah best2 dok berposing dalam ujan lebat tue..
tiba2 ujan dengan kilat guruh semua skali..langsung terbantut niat berposing lagi dalam keta..
terus matikan enjin..redah jugak ujan tue..huhuhuhuhuhuhuhuhu
lenjun la jugak aku....dengan nak kena buka gate lagi..pegang beg lagi...botol air lagi....
sian kan dekat aku...nak kena request dekat owner umah aku tue
pasang auto gate la.. :P


miss purple...yang verangan mandi ujan...hehehehehhehehe


3 comments:

NeenaAnuar said...

mesti tensionnn jerk kan terlepas 1/2 jam citer Na-O-Mei.. hihihi..

[z@ck] said...

sini ujan macam ribut..
huhuhuhu

Jijahh @ f.k said...

haaa sama laa kite .. semalam basah lencun redah ujan ... moga harini hujan lagi laa ... best tido kalo ujan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails