Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 18, 2010

Tergugat napsu aku

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
wah tiba2 terus meraung nie pehal la kan....
heheeheheh sajork ye nak kasi gimik skit......

nie semua gara2 member blogger aku nie la.....
pantang wei aku buka blog diorang...
kompom aku akan di hidangkan dengan hidangan yang enak2 belaka.....

aku akan pastikan yang aku dah full dulu baru aku bran ok nak buka blog diorang nie..
klu x...kompom kejung perut ko tengok makanan2 yang diorang hidang kat c2..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa memang tangkap nangis la....dikir barat..hard rock semua la ada dalam perut ko nanti....






*pica hasil wang ihsan dari mr google..*




*dari mr google jugerk...*
kompom ko leleh air liur....

kalu korang xcaya cakap aku....korang terjah la di sini dan di sini....
ha!!!!!!!!!!!!!!!!! betoi kan aku cakap...kompom leleh punya la..
macam2 jenis masakan ada weh.......
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa korang bila nak masak tuk aku wei....
bukan aku yang nak..baby nie nak ha.... (alasan baikkkk punyooo....)



p/s: kak ina..dan eryn..jangan marah no..aku promote korang dalam nie..hehehhehehe ala aku bukan ramai peminat pun yang datang terjah sini..dun worie..hehehheheheh
apa lagi..pas nie masak la tuk aku lak taw...xkesian ke kat mak buyong nie..mak jauhhhh uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



5 comments:

Ena said...

a'a lah.. memg leleh akak tgk.. akak yg x peknen ni pun leh nanges leleh gakkk nie cano?.. ho3x..

NeenaAnuar said...

hehehehe... memang sengsara woo tengok makanan kat blog depa tu... :D

Ms AiReEn MoHd said...

eh blog aku..kekeke maceh pomot blog aku..ko duk mane..meh la dtg siananak ko tu...alasan ko ehh tak per aku willing to cook for u babe....pastu sile hembuskan bayu aura baby kat aku..heheheh

ina mail said...

purple ; tima kasih promote blog tak berapa nak cun tu.Insyaalah akak akan tunaikan hajat kau.tapi akak hantar tart nenas boleh.ko email adress ko kat inamail71@gmail.com.tak kisah ofis adress pun boleh.Insyaalah sebelum ko beranak, akak tunaikan.

Redbloodsnow said...

hahaha....zie pun tergugat napsu mkn taw :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails