Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, August 13, 2011

cabut gg tidak membatalkan posa ye.....

hari ke 13 kita posa kan...ya allah cepatnya masa berlalu.... baju raya amani pun ada lagi xbeli...kasut raya bonda pun sama..eh....eh ada jugak nak bahagian kan

anyay tenkiu pada semua yang concern pasal kes yang menimpa amani tue yer....
memang klu ikutkan hati adalah sangat2 ralat la dengan perangai manusia cam tue...
tapi maktok cakap...dah tertulis rezeki amani tuk pakai rantai tue setaun ja..
klu ada rezeki nanti maktok beli lagi...*eh..eh..maktok jugekkkkkkkkkkkkkkk*

sebenarnya semalam aku sakit gg tahap menggelupur xhenggat dah....so nekad beranikan diri...
pegi klinik..pejamkan mata..leburkan la 70hengget...cabut gg yang menyakitkan tue..
masa cabut tue..xsakit la...dia sakit dari kul 3lebih sampai ke malam...

sendiri mau ingat la kan..klu dah sakit gg nie...

amani buat perangai pun aku rasa nak cepuk jerk..kekkeke emo ibu2 sakit gg...

so better la..aku cabut dari nak tunggu next monday cabut dekat klinik kesihatan..aku rela leburkan 70hengget....*claim ngan en dedi la pastue...sendiri mau hengat la..*

dah check dah..sebelum cabut gg..ye la..takut kang batal posa lak...
tapi maktok cakap..bleh jerk..so ok la....dah tue..aku pun ada jugak baca2 kat forum...semua cakap...bleh...so moh la kita...
 sebabkan gg dah cabut....baru la semangat nak start sebey barang2 raya....
en dedi cakap hari nie start..kekeekkeke...so lepas zohor nie..destinasi pertama adalah JJ BUKIT TINGGI,KLANG...

kena gaya lak..minggu nie banyak betoi agenda tuk menipiskan beg duit en dedi...dengan MATTA FAIR nya...dengan KARNIVAL JOM BELI BARANG RAYA @ PUTRAJAYA...adoi la...sempat ke.....dah la..2-2 tue esok last.....

nampak gaya nya kena buat satu pilihan jerk la.....

hmmmm k la...nak layan hindustan jap sementara nak tunggu azan zuhur.....

korang lak camna..apa xtvtv di minggu ke-2 berpuasa nie...


*tetiba mode rajin hapdet di hari minggu...*


bleh jadikan bahan rujukan....batal posa

5 comments:

ieda said...

adoiii sakitnya ... sakit gigi bukan boleh buat main2 kan .. kalau x tahan kena cabut bila x sakit ;)

Mimy Hamid said...

ooo baru ku tau cabut gigi tak batal pose kan....aku pun nak cabut gigi la nok..time preggy leh ke..hr tu check ..ada gigi kena cabut..paling hujun ggig bongsu..dock ckp gigi tu tak perlu ada ...senang rosak

mekchu said...

lepas cabut gigi je, jadi cargas keluar shopping.. en.deddi, patutnya biarkan je dulu gigi tu.. lepas raya baru cabut.. hahahahaha...

POSH76 said...

paling tak suka sakit GG...

rasp said...

adeeehhhh mmg tak suka sakit gg...
semuanya serba tak kena...
bestnya dah start shopping raya!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails