Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, August 24, 2011

coneydog....

 sekali skala berbuka kat luar adalah best jugak kan....
yelah..klu hari keja...memang xda maknanya aku nak masak....
balik keja jerk semua dah siap terhidang...maktok cuma tinggalkan part bancuh air jerk kat aku...
ateeee...xkan hari cuti pun xreti2 nak bawak maktok buka puasa kat luaq kan....




kebetulan hari tue.....kuar beli barang dapur dekat mydin usj.....terus cakap ngan en dedi...kita berbuka kat luar jerk la hari nie...


nak kasi maktok rehat dari memasak lak...*bukan aku yang jadi chef kan..aku amik tindakan selamat makan kat luar sajork..kekekkeke*






pastue en dedi cakap...kita makan kat JJ jerk la...JJ equine yang dekat sangat ngan umah aku kan.....




sebabkan sampai JJ pun dah kul 7...so ko jangka ada lagi ke yang kosong tuk reseb kat ko kan...
memang jawapan tidak sama skali la..semua tempat pun full house....




en dedi nak belanja makan KR..sekali funussss sedey...*sob..sob..sob...lap air igus...*




pegi dekat food court..ok still kosong...tapi maktok adalah sangat tidak akan makan klu dia tengok muka tukang masak tue...adalah pekerja asing...


dah tue xkan nak tengok maktok berbuka ngan air mineral jerk...


terus tukar pegi A&W...yang kebetulan masih ada beberapa meja kosong...
laju2 jerk masuk..takut kang funusss lagi kan..makan sambil berdiri lak kang.....






makanya hari tue...berbuka A&W la kami....










 dah lama sangat teringin nak makan coney dog....










 maktok pun berbuka ngan beger jerk...*nasib baik maktok nampak pekerja kat A&W tue semua orang melayu*








 en dedi amik set ramadhan nie...
nasi ngan ayam....












 amik curly fries....dessert tue datang skali ngan menu dedi...
dedi xmakan pun..aku lak kena makan..tue pun main rasa2 jerk..sebab dah kenyang sangat bedal rootbeer gelas besar...siap float...










 dalam tue..memang akan dengar sora budak kecik nie jerk...
protes kena duk dalam stroller...
sibuk ngalahkan dia pun posa taw budak kecik nie...




 saya budak cibuk....
selalu buat bonda naik darah..tapi tiap kali bonda tengok muka comot saya..terus bonda xjadi nak marah...
xpa nak..ko tunggu la ko besar skit lagi...ko buat perangai mendapat la ko nanti...












 sampai hati ke nak marah...klu tengok dia buat muka gini....
huhuhuhuhuhuhu sabar jerk la...














nie la menu pilihan en dedi....




last but not least....




kasi la tayang muka en dedi...dah lama en dedi xintreprem dalam blog pepel nie kan...
mana taw..kot2 ada yang jumpa dia kat mana2..jangan lupa awasi taw..kekekekekkeke...
pastue sila bagitau aku... :P












dengan ucapan...dedi..sila la cukur janggut tue...rimas ai taw... :P
amani pun xsuka..kekekekekke 


*jangan tanya kenapa gambar kat atas tue semua kaler oren..adalah effect dari kaler A&W tue...tapi napa en dedi amik elok jerk cerah..ish2..musykil haku...*


9 comments:

Shu Shinju said...

mmg ambik gambar kat a&w mmg orange jer..xleh nak wat gapo.. kecuali pakai flash yg banyak..:D

sedap tak nasi ayam tu bonda..acu nak pi berbuka kat sana la..

Bitt (double IS) said...

perghhh sedapnya float ituwww...hehehehe

Mimy Hamid said...

shukri pun dah pasang janggut ka...hehehe megat pun camtu...alahai ...nok rehat la mama yer...mkn A&W...cooll.tap aku tak suka menu coney dog..

Eri-chan said...

en dedi sila cukur janggut. susah bonda amani nak cioms2..eh.

Lady of Leisure said...

nampak sedap la menu ramadhan dia..

Softtouch [Hanim] said...

wuuuuuuu sedapnya...lama dah xpekena A & W...kalu mkn luar plak tu xreserve mmg xdptlah tmpat kan ieda...nasib A & W ada kososng..

alololo amani..mmg smpai hati nk marah kalu buat muka cenggitu...

rasp said...

suka float A&W...
lama dah tak pekena....

ieda said...

wahhhhhhhhhhhhh akak pun x pernah berbuka dgn cony dog nie .. ermm sedap2 .. tapi tulah .. biasa beli lepas berbuka dia punya float je :)

ooo mummy tul ke x suke daddy punye janggut .. kenapa ?? geli yeeee ahakssssssssssss :))

NeenaAnuar said...

rinduu arr ngan rootbeer float!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails