Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, August 5, 2011

virus...oooo virus....

5 ramadhan....ya allah..sekejap jerk masa berlalu kan...next week dah nak amik baju raya yang di tempah...
yeyyeyeyeyeye...bestnya....

sebenarnya..niat kat hati pagi  *nawaitu aku nak publish menu berbuka....*nie nak publish menu berbuka semalam...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sekali tengah dok transfer gambar tadi.....terkena virus lak..memori kad camera maktok...
uwaaaaaaaaaaaa maktok ampunkan anakmu.....xsengaja la maktok...

nasib baik sempat transfer gambar maktok dengan artis yang kitorang jumpa masa dekat pasar malam kinrara dulu....





 nie jerk la..gambar yang sempat di transfer....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kacang buncis goreng + telur.....


sebabkan xleh nak upload gambar2 menu berbuka...makanya..aku upload la..gambar maktok dengan artis yang kitorang jumpa hari tue...


 shila rusli.....masa nie diorang ada shoot rancangan ketuk2 ramadhan.....





 cantik jugak si shila nie.....

maktok siap call cousin aku...bagitau dia amik gambaq ngan shila rusli..
hahahahahaha maktok..maktok...macam2 taw...


artis jemputan tuk rancangan ketuk2 ramadhan hari tue....




fauziah latif...memang xdi nafikan..sangat gojes hoke.....
kecik molek jerk...tinggi aku jerk pun....saiz badan pun lebih kurang..
tapi klu tengok dalam tv..nampak cam tinggi lampai jerk....




jenuh aku..nak bagitau maktok...gambar2 dalam camera dia ilang..uwaaaaaaaaaaaaaaaa....
virus nie memang taw..ke niat aku xbrapa nak bagus nak tunjuk menu berbuka masakan maktok semalam yang kebabom....huhuhuhuhu..xpa la..hari nie kita amik gambaq lagi na.....

20 comments:

ratusiput said...

wah maktok bkn main gelemer gambo ngan retisss...cantik mmg dorang ni kan tp shila tu nampak dah kedut2 bawah mata...amboi mkn sedap je nampak...nak sewa maktok jap boleh dak..?

Shu Shinju said...

waaahhh..maktok jumpa retis...shila rusli mmg sgt lawa...:)

mekchu said...

tu la, niat dah salah nak giurkan orang.. sbb tu dah hilang... kah kah kah..

Eye_nee said...

Ko jgn sampai mak tok larik pegi batu belah batu betangkup Pepel...sedih punya hal kamera Virus..sib baik sempat Dload sesi mesera bersame retis...idak kalu...meraungggggg mak tok....

POSH76 said...

glemer maktok....

-oP_ida- said...

gee CHANTIKKK...sukak diaa.....

woww maktok amik gambar ngan retizz tuh.eheheheheh

beshnyaa AKAK, dapat makan masakan ayaq tangan BONDA ...T_T

Qaseh said...

hu huu...shiela dah pandai beraya skrg ni..

sW33tdARLiNG said...

lawo shila tuu...

rATu kEBaYA said...

dua2 retis tu lawa beno... aduhai.. sebelum bagi tau mak tok peluk cium dulu ye... baru kabokan.

ikiqzana said...

wahhh.. best nyer jumpe artis. kelas maktok dpt bergambar ngan artis.

Mimy Hamid said...

mama jumpa retis...senyum lebar...heheh alamak lauk kegemaran..buncis telur..sukeeeeeeeeeeeeeeeee

Eri-chan said...

nape ko amik gambar dgn retis? ko jadi kamerawoman jelah ek.

ieda said...

uishh shila tuu nampak sedikit tembam kan .. cantikk
kemainnn senyum sampai ke telinga maktok amani bergambar ngan kak Gee kita .. dia memang sgt cantik ! :)

Ena said...

wahhhhhhhh..

kemain lagi maktok amani ni.. artis meletup jugak tu.. akak pun tak pernah lg berpeluang amik gamab ngan meke.. uhuhu..

Bitt (double IS) said...

akekekeke virus memang jahat...wahh maktok... eh u org johor ka yunk?

Softtouch [Hanim] said...

kelasss mak tok amik gambaq ngan artis....siap kol cousin lagi...cute lah maktok nie....

cikpepel said...

wah...retis yu..

mummysyafie said...

best nya bleh jumpa artis. akak paling suka Fauziah latiff tu, dari anak dara suka tengok cara dier.

Dilla Ady said...

wahhh...feeelin2 retis wooo maktok..huhuhu

satu gambar tu jek pun da wat ai terliur tau..

NeenaAnuar said...

perrrgghhh!! maktokk glamm youu!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails