Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, August 2, 2011

no BW....

salam ramadhan.....dah masuk 2 ramadhan dah kan....
maaf la...2 hari nie xdapat nak buat xtvt berBW seperti biasa...

sebab kena bersiaran dari F&N kl...


sangat gumbira nie...sebab sebulan berposa nie..maktok amani dok KL ngan kitorang semua....

ye lah...kesian lak klu maktok kat kampung sorang2 kan....nangesh bonda hari2 teringat maktok nanti...

sebabkan tue...terus suruh maktok datang berposa kat sini dengan kitorang....

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu makan best2 la sepanjang ramadhan nie....


ok la...aku nak kuar dah nie....maaf la semua kengkawan...nanti dah masuk opis macam biasa...
aku start xtvt BW lagi k....





sebagai tinggalan......



 unties2...makcik2...uncles2...dan pakcik2 semua....jangan marah taw..bonda xBW kat 'umah' unties2 semua.....nanti bila bonda dah masuk opis cam biasa...mesti bonda BW punya lah...dun worie....


16 comments:

atty's said...

salam ieda..kty pun tak brp bw dah skrg..bzios..

nUR_rOsALiNdA said...

Nok,ko kat F&N..Meh la lunch ng aku...Hik Hik~

ratusiput said...

em pekata menantu aunti ciput je la yg ganti bonda BW...

Shu Shinju said...

bestnye bonda..maktok mesti masak yg best2.. nanti raya nak pi raya kat KKM bleh? nak rasa masakan maktok...

wahida said...

sumpah aku geram ngan amani...
teringin aku nak jumpa dia...

Ena said...

dun wori.. be hepi.. heheh..

cun sungguh gambo amani tu.. geram!

Dilla Ady said...

takpe amani cayam..nnti kalu bonda da kat opis pun tak melawat umah aunty, siap die aunty babap...

Dee said...

boleh datang umah bonda amani buka posa hasil masakan maktok tak? muahaha..

eLLy said...

tak pe tak sempat BW tapi sempat update status kat FB kan :P

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mak tok duk umah amani..sukalah bonda amani mak tok ada..dpt mkn sedap2...kim salam kat mak tok yer amani..

mekchu said...

bestnya maktok amani nak tinggal sama2.. nenek labu tu tak nak langsung dia.. penat gile memujuk.. sape yg tak risau kan kalo emak kita tnggal sorang2..

tp hari ni dah kembali BW kan.. suka.. suka..

NeenaAnuar said...

chomellllllllllll nyaa amaniii! rinduu la untie NIn ngan dia!

ieda said...

aah aak mcm wahida .. sumpah gak ! .. nak jumpe amani bukan eida .. lalalalallala ahakssss :))

sW33tdARLiNG said...

wahh bestnya.. nak tumpang berbuka umah ko boleh?

Deqna said...

bw..bw gak.. tapi updatelah citer percutian sempena 'hari raya tuh'..hehehe... nak tgk gambar amani nie...

Mimy Hamid said...

tak kisah pun nok...selamat bekerja luar..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails