Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 25, 2011

yeyeyeyeyeyeye dapat jugak akhirnya..walaupun 1..

lambatnya rasa nak menghabiskan 2 hari berkeja nie...huhuhuhuhu esok adalah last day..pastue..cuti..yahooooooooooooooooo....




dah lama gila hoke xdapat kad raya...
selalu dapat mms dan sms jerk....xpun ecard....
mana ada orang nak send kad2 raya dah kan...


nie lah kad raya aku...yang pertama tuk taun nie...






 jemput la datang umah raya nie yer.....



glemer mak uolssss....
dapat kad raya dari sapa taw....
lalalalalalalala....dari HOT FM AM KREW











 lalalallaallalalalalalalalala......





sebabkan gumbira dapat kad raya dari retis..makanya..harus la..tayang sebanyak 2kali... :P




ko hado???? non hado kan..kan....




hari tue diorang ada buat topic pasal kad raya nie..so diorang berbesar hati nak bagi kad raya nie dengar pendengar diorang....so sesapa yang nak..kena la sms alamat...dan tunggu la ketibaan kad raya dari diorang....
yeyeyeyyeyeyeye dapat kad raya dari retis koo.....





*teringat zaman dulu2..selalu jerk hantar kad raya kat retis peberet...bila dapat balasan tue..pehhhhhh satu kampung klu boleh aku nak tayang...tapi skrang nie mana ada dah..retis hantar kad raya dekat peminat kan...semua men online sajork...*

18 comments:

POSH76 said...

kelassss & glemer kad raya..siap ada autograph lagi hehe

Mama'cfa♥ said...

owhh smlm ke kelmarin kat radio hotfm sape nk kad kne sms dorang kn.. hih tahniah.. wohoo dkat da kite.. hihih nti leh dtg beraye umah bonda amani ni.. hihihihih xjemput xpe ke... hihihih

atty's said...

beshnya dpt kad raya dari celebriti lak tu..

kty this year nan hado dpt kad raya :( sobsobsob

adarnadzmie said...

selamat Hari Raya Aidil Fitri.. Maaf Zahir Batin...dari akak sekeluarga

semoga ceria selalu..

Ena said...

hehehehhee..

eMMe said...

ai pun retis, hahahaha! ade kad raya utk Lu, nnt cari name Lu di blog wa, hahahahha....

Shu Shinju said...

wahhhh..bestnya bonda.. diorang xde selit kad raya ka?

sign diorang tu ori or copy?

Eye_nee said...

Hamboi..hamboi..hamboi...kemain mengeletis dapat kad raye dari retis ko yer....

Mimy Hamid said...

aku lagi nan hado...dulu kecik kecik sapa dpt kad raya byk dia glamer...huhuhu so skrang kiranya zaman glamer akud h habs la...hahaha motip

Masni Syafie said...

bestnyer....hehe

ieda said...

sibbb baik nie bonda amani .. kalau idokkkk memang malas nak tgk entry nie ahakssssssssssssssss lalalalal :))

Joy said...

rugi x response hr tu..ada dgr kt radio..kalu x gak, kad raya dari retis ;)

Eri-chan said...

dulu2 awal2 pose lagi nak hantar kad raya..tiap2 hari tgk mailbox..

tahun ni aku dapat 3 dah...

hamper pun aku dapat..

ko dapat hamper tak..kekekek (versi nak eksen jugak)

mekchu said...

gantunggggggggg walau pun sekeping tak pe..

Softtouch [Hanim] said...

kelasssss kad raya dari artis..thun ni lgsung xdpt kad raya ieda...

MiYOKO SuKi said...

bestnye..kalo tau bole kasi address US niii..dorang nk antar ke takkk...

hehe..

eLLy said...

wah wah wha claszzzzz ko dik

NeenaAnuar said...

simpan elok2 wat kenangan.. mahal tuu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails