Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, August 8, 2011

perjalanan ke CH

selamat hari isnin.....dah seminggu dah kita menjalani ibadah puasa kan...
ada sesapa yang xposa ka hari nie?? ayok..nanti xleh raya... xtaw....xtaw..... :P
hari nie atau mungkin minggu nie...aku nak story pasal cuti raya syaaban hari tue....


kan percutian kali nie adalah sempena suprise dari en dedi tuk mini ngan anak kesayangan dia... *eleh amani mana reti suprise2 nie...*

hadiah sempena besday kitorang yang jatuh di bulan kemerdekaan nie la...

hari sabtu...plan asal nak gerak dari umah seawal jam 8 sebab aku nak g bekpest nasi lemak.....
tapi en dedi kena on call keja plak...so sementara tunggu dia settlekan keja dia..aku bantai la tido dulu...*tido dalam keadaan sentap sebab nak cuti2 pun nak kena buat keja..nyampah mak hoke....*

sebabkan sentap segala bagai...kul 10.30 baru kuar umah...singgah pekena roti canai....pastue kul 11.30 cam tue baru gerak la kiranya....

aku jadi mum besar kat belakang...amani jadi co-pilot dok depan teman dedi drive   me crazy




 
nampak jerk signboard hati ada skit senyum la...kekekkeke gedik kan...

masa naik kitorang ikut tapah.....memang dari tapah sampai ke CH aku bantai pejam mata....
fenin hoke...dok kat belakang rasa terbuai2 jerk...amani yang kat depan pun tension...sampai jerit2 dia..last2 tertido...ekkekekekkekeke


sampai dekat tanah rata dalam kul 2 cam tue....ok sila la cari tempat makan dulu yer....
perut aku dah memberontak sakan dah...lepas makan...terus melaju ke hotel...kasi check in dulu....

siap beratur...memang ramai la orang....


 hal2 check in segala bagai nie..adalah tugas en dedi...
puan bini dok tunggu kat ruang menunggu jerk....
segala proses pembayaran sila la jelaskan oleh en dedi....puan bini bawak diri ngan anak sudah....lalalalalalalalala


  ceee tengok anak jepun nie...ngan gaya otomen 3 xdapat di pisahkan.....




 budak yang sangat hapie sepanjang kat CH......mentang2 dah dapat kaki kan..
pehhhh habis di tawafnya....#fenatmakkonak..



dia tengah best tengok fish kat dalam kolam tue...
siap menjerit2...aduhhh...amani..amani...
last2 aku tunjuk dedi dekat dia...
terus terkedek2 berjalan dekat dedi...








ok amani dok ngan dedi diam2..bonda nak berehat...penin pala lepas layan koner dari tapah ke CH



lepas dah settle bab2 check in..masuk bilik...rehat2 jap...ingat nak tido la..skali amani bukan main hapie lagi..mentawaf bilik....terus terbantot plan nak tido....
dedi cakap...dah jom siap2..kita kuar.....bawak amani jalan2...


10 comments:

Kyra said...

yeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nak tau pasai pa..
lama dah tak leh buka blog bonda
..tak tau pasai pa...
rini dah buleh buka yeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

eLLy said...

dah lama tak layan koner ke Cameron .. After raya la ..
Seth Matt ooo seth mat .. ngeee

Shu Shinju said...

cantik lampu hotel tu..hihihihi...

POSH76 said...

comeila dress amani...kiut sgt

Mimy Hamid said...

aku terbalik nok..bab reservation amik kunci semua bini...megat mana la tau ..dia pegi pun nanti terjerit panggil nama aku maka biar lah aku buat...dia duk diam angkat barang


p/s.amani tocang dua kiut sangat...geget kang

Ena said...

Ya Allah.. cutenyer amani pakai dress tu.. geram nye..........

Fieza79 said...

kalau dgr psl CH mmg best..pi byk kali pun ttp terasa nak pi lagi...sebab cool je kat sana..

Dee said...

hotel mana ni?

rATu kEBaYA said...

ieda.. jom ke CH lepas raya.. hehehe

Dilla Ady said...

hmmm...tak penah gi sini...ntah bile baru la merasa...cedey..

wah, cantek gown amani..chumelnye die!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails