Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 4, 2011

Intro hari raya di bulan syaaban....

sedar xsedar dah masuk hari ke-4 kita berpuasa kan....
cepat nya masa berlalu......
dan hari nie baru aku berkesempatan nak BW....
sebabkan BW makanya sampai lupa diri nak hapdet dah....

sebabkan kesibukan dengan xtvt BW...makanya....
aku kasi intro jerk la..percutian hari raya di bulan syaaban aku hari tue...





V



V

V



V


V


V


V


V




 amani comot yang tengah makan stoberi cheese cake yang sangat mabeles.....
rambut amani cam blond lak kan...kekekke soka...soka....

mana leh gambar amani sorang2 kan...
harus la... di ikuti oleh bonda....dia skali...



dan ready ka nak tengok aksi bonda nie...
jeng..jeng..jeng...






get.....


set....




gooooooooooooooooo....















ehem...ehem....tumpang lalu kengkawan.....





rasanya dari gambar2 tue...mesti semua orang dah dapat teka kat mana lokasi hari raya syaaban aku baru nie kan.......




notakakikuberbunyi: since maktok amani ada kat sini sepanjang ramadhan nie..xyah la..aku nak migrain2 pikir menu berbuka kan...tengok2..eh..semua dah ready..allalalalalala hati sonang......hari pertama puasa jerk..berbuka dengan menu dari PARAM sebab gas xsempat nak beli kedai runcit tutup...hari kedua...dan ketiga...memang meriahnya puasa...macam2 menu ada .....trend kitorang...berbuka just makan kueh2 dulu...lepas solat...around 8.30pm cam tue baru makan nasi.....

20 comments:

mekchu said...

amani blonde rambut kat mana?

kat kedai tepi jalan kat cameron tu.. tea bharat ke pe nama dia...

seronok maktok ada.. lega hati.. senang hati..

Ena said...

wow!

p cameron yeh!..

lalala.. ..syoknyer.. leh la makan mcm2 kan.. yummmy..

rATu kEBaYA said...

comeinya amani.. ayunya ieda.. hehehe.. CH ye... bestnyer sejuk..

Deqna said...

ha.. ke cameron highland yer... haruslah hanimun kat tempat sojuk2..hehe

Shu Shinju said...

wahh..lawa aih bonda...

amani toksah cakap aaa... mmg sedia comey...

kim salam maktok no...:)

ratusiput said...

korang ni berpakat ke sme dok bercuti tmpt sesejuk.lepas geram sbelum bln pose ke apa...

Bitt (double IS) said...

wohoho cantek tudung style..hhehehee amani bibir so wet...akekkkkkeeke

Dilla Ady said...

same la dear...pas solat maghrib biasenye baru makan berat2..jdi kuih wajib ade!

mak aih..memasing bibir adalah sangat lazat!!

-oP_ida- said...

BAHAGIANyaa duniaaa.....bila berpuasa MAK disisi......

beruntung akak.....

amani comelll

fazilzura said...

cm kt CAMERON je ... tui ke?

* salam kenalan dr fazilzurakil

eLLy said...

Selamat Hari Raya Bonda :)

huhuhuhu

Eye_nee said...

meriakkk la mak tok ada kat sini...hakakkkk ko ni la jugak balik keje masakkkkkkkkkkkkk.....huaaaaaaaaaa...yg tak tahan tu mak punya ayat..

"Ini Tahun Lu Masak Umah Lu..Gua Masak Umah Gua"...Mak tetiba bahasa dan hati dah jadi ROCK KAPAK...

nUR_rOsALiNdA said...

suh mak tok amani masak lebih sket..nnt auntie datang umah bonda amani..hehehehe~

MiYOKO SuKi said...

waaa...raya kt cameron gituuu...pasti syok..sejuk2 kannn...

wwaaa...ada maktok amani bestla...mkn sure sodap2...

[z@ck] said...

amani dah besar! =)

Eri-chan said...

ko pakai cenggini lawala noks.. amani ni makin cumilllll pulak aku tgk..

Softtouch [Hanim] said...

comeynyaaaaaaaaaa pic amani yg 1st tu...cute sesangat..bonda dia lagilah...mcm artis..kelas gitu....

Mimy Hamid said...

senang la ko kan mama ada...lauk sure kampung mari..pehhhhh...apa mama bawak balik dr kg...amani rambut lebatnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A D I A said...

geram aku tgk rambut lebat. gigi berapa batang dah tumbuh? piya 8 batang dah tumbuh.

cameron ke? masa amani 4-5 bulan ke ada gi cameron gak kan?

mummysyafie said...

gambar last tu macam retis la..hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails