Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya




jam dah menunjukkan tepat jam 4a.m...huhuhuh aku masih kat kl..
skrang tengah bersiap2 tuk balik kampung....
gigih ohhhh nak ucapkan selamat hari raya...
aku online la sekejapan kan..sementara nak menunggu suami tersayang tue
bersiap ngalahkan pompuan....

diam xdiam kita dah nak sambut hari raya dah kan..
hari nie adalah hari terakhir umat islam berpuasa...
tapi dalam kegembiraan kita sambut aidilfitri...
janganlah kita lupakan pada yang tiada...

sempena nak menyambut aidilfitri nie..
aku nak mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...


kepada semua sahabat2 blogger..teman2..dan silent reader semua....
selamat menyambut hari raya aidilfitri esok yer....
dan aku jugak nak mohon ampun dan maaf kiranya
ada yang terasa hati..@ aku terkasar bahasa...@ sebagainyer yang bisa mengguris hati dan perasaan tue..aku mintak maaf la banyak2 yer....kira 0-0 la nyek...
~xpa lepas raya nanti kita jaringkan gol..bagi kasi mata...hahahahahahaahahahahah~

hari nie mesti semua sibuk kan..
nak siapkan juadah tuk berbuka lagi..juadah untuk raya lagi...
ish teruja nie..
xsabar nak sampai kampung....

jom nyanyi ramai2.....hehehehehehehehehehehehehhe

Balik Kampung

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti



aku balik kampung xlama seminggu jerk...
sabtu depan aku dah ada kat kl...
huhuhhuhuhuhuhuh...
kepada sahabat2 yang sudi datang beraya kat umah aku..sila kan lah..
umah kat kampung boleh kat kl pun boleh.....
tapi aku xda la buat open house..
tapi klu korang nak datang sila la rojesss dulu taw..
kang ada aku jamu nan air cap paip pvc yang di masak lak kang....
ilang kreadibiliti aku sebagai wanita taw....
~wakakaakakakakakakakakaka~...

kepada yang balik beraya kat kampung tue...
semoga selamat pulang dan selamat kembali la...
xpayah la gopoh2 xkan lari ketua kampung di kejar ye idak....eh cilap lak..kampung di kejar....

sambil menaip nie aku dah terbayang2 ketupat palas..rendang ayam..rendang daging mama aku kat kampung dah nie....

semalam cousin aku siap sms aku..cakap mama aku kata dia xda mood nak buat kueh raya..
tapi cousin aku cakap dah ada 6 jenis kueh dah kat dalam cabinet dapur tue...
~waakakkakakakakakakakakakakakaka~ xda mood pun leh sampai 6 jenis kueh..

kot ada mood tue..maw sampai 12 jenis kueh pejam mata jerk mama aku buat...
*xsabar nak rembat kueh2 tue bawak balik kl nanti...giler berbudi anak mama aku sorang nie...*


ok lah..en shukri dah ready ...
aku undurkan diri dulu nyek maybe selama seminggu nie..
aku akan melupakan dunia blogging buat sementara waktu...
*nak pokus tuk berhari raya la katakan....hehhehehehehe*
lagipun kat kampung aku xda streamxy...aku lak xda berukmak nyeh..oppssss cilap lak..berukband.....

doakan perjalanan aku selamat pulang dan selamat kembali yer kawan2 semua...
sayang korang semua...tataaaaaaaaaaa


kami mengucapkan salam aidilfitri dan maaf zahir batin....

p/s: eh aku dah kawin nie still leh buat collection duit raya xnyek....xpa la mintak nan en shukri jerk la....abang nak seribu duit raya...hahahahahahahaahahahahahah

3 comments:

kojah said...

samat ari raya kak...maap zahir batin...

iedaLUVsham said...

salam kenal ;)) slamat ari rayer! hehehhe!!! baru kawin nih, freshh gebu2 lagi pengantin baru nih, ekekeke! ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kojah..

selamat hari raya kojah...sama la nan akak..maap zahir dan batin..

iedaLUVsham

salam perkenalan sis..selamat ari raye..ish xbrapa nak fresh dah aih...hehehhe dah suam2 kuku dah nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails