Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, September 15, 2009

Mesin Basuh ke Keta Nie...

hari sabtu lepas..aku nan cousin kuar nak g jemput en shukri dekat opis dia..
sebab petang tue aku ada janji temu *gila skema ayat kan* nan my gurl's
nak berbuka puasa secara ramai2...

sebabkan sabtu tue en shukri kena keja...
dan banyak keja...*huh marah betoi aku taw...dah janji nak kuar blik la awal...*
aku nan cousin aku pun pegi la menjemput en shukri tue...
lagipun kitorang xtaw jalan nak ke kedai makan yang nak g tue...
hehehehehehe walhal aku yang booking tempat tue...
leh lak aku xtaw kat mana lokasi kedai tue...


gerak dari umah dalam kul 6 cam tue...
persiaran kewajipan tue cam biasa la kan..sokmo la jammed...
xkira masa.......
sambil dok borak2 nan cousin aku....tiba2 kitorang terpandang keto nie...
klakar siut..
dah macam mesin basuh lak aku tengok keta nie..
petak semacam jerk...*maap la ye klu ada sesapa yang pakai keta nie..@ pun berminat nan keta nie...*

nampak keta putih tue...tinted giler itam....

kasi zooomm dekat skit...

keta nie dah laju kedepan dah...

bagi pendapatan aku la kan..aku memang xsuka la keta nie..dah la petak
lowwed lak tue...
ish cam felikssss jerk.....


nasib baik la keta tue xperasaan aku dok amik gambar keta dia..
kot dia perasaan kang..matik la..ajak kitorang race lak kang...
cousin aku punya la jahat gila..gelakkan keta tue...
dah la sora macam guruh berdentum...gelak kuat2 maw pecah gegendang telinga aku...


dah sampai dekat opis en shukri dah satu hal lak kitorang kena nunggu en shukri tue
hampir 10minit la..baru dia turun..ish hangen jerk aku taw..dah la time tue dah
pukul 6.50...


tengah tunggu en shukri nie...*kak,awat mulut hang senget2 cam tue..dengki la tue nan aku nak amik gambar kan...*


sama dak kitorang???nie la cousin kesayangan aku..eh sayang ke??heheheheheheh
*matik la klu dia baca statement tue..mesti bangga gila sebab aku sayang dia..cit..*

elok jerk en shukri sampai..seperti biasa cousin aku akan berlari dok kat belakang..
dan yang menjadi mangsa kena drive keta harus lah en shukri kan..
hehehehehhe nasib ko la kan...


en shukri: eh yang hang kuar nie pasai pa... (sebab cousin aku dah kuar keta time nie kan)
my cousin : abg shuk bawak la....kak xtaw jalan nak pi sana..lagipun keta byk sat g lambat sampai..
en shukri: byk la alasan hang
my cousin:akkakakakakakaakakkaakakakkaakakak



dah kitorang pun meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnyer....

p/s: kak jem..hampa marah md shuk sebab kami tunggu dia la yang kmi lambat sampai tue...heheheheh



5 comments:

sayangtikah said...

lawa kan gigi korang 2...boleh wat iklan amal colgate...hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhaahhahaahahahha bulan puasa kena la buat amal..hahahahhaa

aien~s corner said...

berok je kete 2.. owner kete 2 mst pkir kete 2 style.. padahal hampeh!!.huhu hehehe

NeenaAnuar said...

hihihi.. cute jer kete tuu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien~s corner..

hahaahahaha ada ke berok dik ko cakap keta tue..hahahahahaha

NeenaAnuar...

haahahahahaha cute ke?? heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails