Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 16, 2009

Jualan Raya @ Putrajaya

ha..nie la destinasi yang aku dengan en shukri pegi lepas balik dari berposing
bagai nak rak dekat sini... :P

kitorang pegi jualan hari raya...
kebetulan hari ahad tue kan last day..so aku pun teringin la nak pegi kan..
en shukri pun on jerk...


banner jom beli barang raya...

nie dekat depan pintu masuk...main entrance...

kitorang sampai dah pukul 8lebih dah....
sebenarnya jualan raya nie tutup pukul 9..tapi sebabkan e2 malam last kan..
business hour di lanjutkan sampai kul 10..
sempat la kan...nak berjalan2 kat dalam tue....
orang punya la ramai...xpayah cakap la kan...
siap laga2 bahu..masing2 pun tanak lepaskan peluang
beli barang kan...
harga not bad la...murah la jugak....

pusing dulu seround kat dalam tue...
sebelum nak membeli...
lagipun aku macam xtaw nak beli mende...
aku stop dekat booth yang jual kasut..
en shukri dengan selamber nyer "menyaound" aku cakap kasut aku yang dekat umah tue
dah xmuat rak kasut dah....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sadis2....
ilang mood aku nak membeli taw....

tapi ada telah membeli sesuatu...
hehehehehehhe...sebab muras kan harus la ku beli....
beli 2 lagik tue...
nanti aku story mende yang aku beli nyek...

skrang aku nak story en shukri jerk yang beli..
beli sandal jerk pun..
aku yang belanja..sebab memang aku dah cakap aku nak belikan dia sandal...



tengah pilih sandal nie time nie...nak memilih sandal pun muka serius jerk..lorat taw laki aku nie..senyum la...

aku memang dah berkenan dengan sandal tue since dari dekat sogo lagi..
nasib baik aku xbeli masa dekat sogo tue...
heheheh kot x...dah rugi duit aku.....
sebab kat jualan raya nie harga dia murah skit la dari dekat sogo tue..
nasib baik jugak en shukri pun berkenan dengan apa yang aku suka tue..
aku just tunjuk jerk...time en shukri dok pilih2 tue....
idak ler aku bagitau yang aku suka yang tue..
jap g en shukri pun amik yang tue jugak..
wah instint nie...
ngehhhhhh....ngehhhhhhh.......


tengah mencuba sandal yang di pilih....

lepas jerk beli sandal en shukri..baru la kitorang kuar...
sebelum kuar tue..aku sempat la mintak duit dekat en shukri..
nak beli air yogurt ducth lady...
10hengget (2btol air yogurt + yogurt + beg )
walhal beli satu pun boleh..tapi aku kan suka na kumpul beg2 tue kan..langsung aku beli 2..
giler tamak..
semalam baru habis sebotol..lagi sebotol tue xtaw la bila aku nak minum...
lepas raya la kot...hehehehehehehehehe...

lepak2 kejap dekat depan presint 2 tue..baru la kitorang balik...

3 comments:

kojah said...

samat ari raya kak...

maaf zahir batin...

muah2 =)

NeenaAnuar said...

kite suka lelaki pakai sandle camgitu.. hubby kite pun ade satu taww... cun2... :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kojah...

selamat hari raya...dik...

NeenaAnuar.

hehhehehe tue la..tapi klu nak g masjid nanti semayang raya xleh pakai takut ilang..wakakakakaak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails