Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 30, 2009

selamat kembali bertugas wahai perwiraku..

wkakakakakakakak tajuk rasa macam nak lempang diri sendiri laju2 jerk..
tiba2 haku verangan kekasih hati perwira yang bertugas di perbatasan ....

*maapkan aku penunggu gua..eh cilap lak..en shukri...*

wah dah seminggu bercuti nie...
masuk keja hari senin hari tue..
otak aku dah tepu dan padat sama macam ketupat palas mama norma ja....

*slrrrppp tengah isap ayaq liyoq teringat ketupat palas....huhuhuhuhu*..

gila malas aku nak buat keja ohh...
kena lak hari senin tue...budak2 opis aku..ada yang sambung cuti..ada yang mc..
lahai macam2 kisah teladan yang xelok untuk tumbesaran taw....

dengan bos aku xmasuk opis..
walaweh semakin bertambah2 lah...kemalasan aku...
kena lak hari senin hari tue aku posa...

mengantok...dan malas semua di gaul sebati la....
maklum la posa la katakan..
*wah perlukan ko mention berkali2 yang ko tue posa*

sebabkan tahap kemalasan aku mengatasi tahap kerajinan...
*eh aku nie penah ghajen ka???? musykil sekejapan...*

apa lagi kan..satu hari la hari tue aku dok tawaf blog kawan2 semua..
best siut baca blog kawan2...tengok semua dah pakat letak gambar..
di hari raya..terkenang daku kepada si dia....
*wah tiba2 nyanyi dendang perantau kan...*

aku jerk xtaw la bila nak hapdet kisah hari raya ku yang trajis tue...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sambil lap ayaq hidung..sadis ohhhh...
raya kali nie aku xsempat nak bergambar sakan....
sampaikan member aku naik heran...
dia siap sound lagi...

" eh yang, ko bukan ke sawan camera awat lak xda gambar raya nie..."

nie semua gara2 en shukri la...*en shukri yang di persalahkan...lantak ko c2..sapa soh xnak amik gambar kan...*

gambar berbaju kurung..kebaya..kurung moden xda...
tapi gambar bersuar jeans baru ada la....
~ hahahahahahahah saja la nak bagitau aku pakai suaq baru...~

xpa nanti aku dah transfer gambar2 tue semua nanti aku story kat sini k....

sangat menjeles tengok blog kawan2 semua ada gambar berbaju raya..
xpa2 nanti raya haji aku balas dendam....
aku bergambar dari subuh sampai ke isyak...

ok la...aku nie sebenarnya dah xda idea nak menaip dah nie...
maybe sebab kesejukkan nie menghalang otak aku dari berkembang secara sempurna kot hari nie...

daaaaaaaaaaaaaaa... selamat hari raya...

p/s : korang xnak jemput aku pegi beraya umah korang ke??? sesapa nak datang umah aku..silakan... aku nak masak laksa la nanti..tapi bila kah agaknyer nyek????


4 comments:

[z@ck] said...

akk..
x sempat nak pergi umah akk beraya..
huhuhu

NeenaAnuar said...

sis.. kalau rasa2 nak beraya umah kite.. dtg lar yerr.. bagi tau awal2 larr.. so that leh get ready... hihihi..

wahh.. biler sis nak buat open house makan laksa tuu? yumm.. yumm...

Deqna said...

tulah tu..satu gambar pun takde nie? takkan kot?...takpelah belasah jer..tak yah pakai baju raya pun takpe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

dik..nanti datang umah akak raya haji nyek..akak pun xdan nak pi beraya kot jitra sanun...

NeenaAnuar

ehhehehe bila nyek nak pi beraya umh sis..

tue la insya-allah klu xda aral melintang nanti minggu depan kot..akan ku maklum kan kepada semua..heheheh

Deqna

tue la kan..cam xcaya lak kan..xda gamba..sadis btoi la..sian baju2 tue smua..hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails