Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 30, 2009

gegaran...

ya allah..terkujat aku petang tadi...
masa tengah kalut2 update database bos aku nak buat UAT..
tiba2 aku rasa kerusi aku bergegar...

mula2 tue aku xbujet la apa2 kan...
aku dok ingatkan mesin2 printer kat bahagian bawah la....
tapi semakin lama rasa cam makin kuat...

aku sound la member aku...dia lak leh kepekakkan melanda..
xdengaq aku dok tanya...
tensi2...

pas tue my gurls dok ym nan aku...
bagitau kat opis dia ada rasa gempa bumi...

aku pun cam WHAT???????????? GEMPA BUMI??????????
gerund syehhhhh ketaq pala otak aku...

ye la aku dok sangkakan mesin printer kat bawah opis aku tue....
nasib baik la xda apa2 yang berlaku kan...
syukur2....nasib baik la opis aku 2 tingkat jerk...
buatnyer opis aku bertingkat2..harus la lagi terasa gegaran tue kan....

pas tue masa nak balik tue..
aku jumpa la nan my boss dulu kan....
dia siap pesan soh aku beware...ada gempa bumi katanyer...
walaweh bos nie...aku dah la nak driving nie kan...
terasa ketakutan melanda diri....

takutkan sekarang nie...tsunami dah melanda samoa amerika...
meh la kita sama2 berdoa semoga keselamatan kita terpelihara...
ya allah ya tuhanku...KAU peliharalah keselamatan seluruh UMATMU..AMIN....

p/s:korang ada rasa dak gegaran petang tadi dalam kul 6 lebih cam tue????

4 comments:

NeenaAnuar said...

ha'ah sis!! kite pun kat office lagii.. terasaa sgt kuat gegaran tuu... me sampai pening & hampir migrainn.. wuiisshh... takotnyerrr... semoga kite semua dilindungi oleh Allah S.W.T.. aminnnn....

Sis... this is my FB address... http://www.facebook.com/neena.kayrolanuar

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

takutkan..semoga kita di lindungi..AMIN..

ai said...

'GEGAR' tu aku rasa time mlm tu je..apesal yek? kuang3 :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ai

hahahahahaha len macam jerk GEGARAN tue??? wkakakakakakak..kta rasa gegaran tue malam semalam..almaklum la gegaran malam jumaat katanyer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails