Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, September 17, 2009

One Drop Perfumes

masa pegi jualan raya hari tue....
kan aku cakap yang aku ada beli sesuatu kan....
aku beli nie lah....


ada apa di sebalik paper beg e2.....soka aku dapat paper beg lagik...
bertambah lah koleksi paper beg aku....yeyeyeyeyeyeyeyeeyeye
*kena simpan elok2 nie kang ada kena bungkus nan en shukri lak kang...*


aku beli 2...pink untuk aku..purple untuk mama aku...
hari tue aku call dia..sibuk na mintak aku belikan perfumes nie..
katanyer leh bawak semayang....


one drop nie kan harga pasaran RM40 sekotak kan..
masa kat jualan raya tue aku dapat 30hengget sajork sekotak..
apa lagi...harus lah terus ku sambar........
sebab paling murah aku leh dapat pun 36hengget sekotak...


aku penah try skali beli perfume nie dulu..
tapi ilang lak...masa kenduri kawen aku hari tue la..
biasa la kan..klu dah ramai2 nie...
ada jerk yang ilang....
aku nyer bukan setakat perfumes ilang..handycam aku pun ilanggg uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku sumpah kang sapa yang rembat tue...
hamboih belajar nie mencuri...aku sebat kang....

wah tiba2 larik topic nie...*emo tiba2...*


aku suka jerk pakai perfume nie...
baw dia pun long lasting...
tapi perfumes nie xleh kena kulit aku la...
sebab klu kena jerk kulit aku...akan jadi merah2....
ish bery the sensitiviti taw kulit aku nie...
orang lain ok jerk..kulit aku lak ngada lelebih....


beli perfumes nie siap dapat sampul duit raya lagik...
hehehehehehhe ok la kan...
dari xda...

ish kaler itam tue xmeriah langsung taw....
ada ke di hari raya yang meriah2 tue nak kasi sampul kaler itam.....
cam berkabung jerk..
leh la simpan nanti nak g ziarah orang meninggal leh letak dalam sampul tue...
*oppsss terlebih suda....*

4 kaler pilihan..merah..itam..putih..dan oren...

en shukri cakap sampul raya nie xcantik..
maybe sebab simple jerk kot..
kosong jerk xda gambar apa2....
ehheheheheh demand taw laki aku nie.... nak yang ada gambar2 bagai..
amik kaler lukis la sendiri..
nak gambar apa..semua bleh....
xda hal punyo....


p/s: hari nie jalan dah lengang...kat opis dah sunyi...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 comments:

aien~s corner said...

aien ske bau laki pnye.. wangi..hehe

NeenaAnuar said...

ohh.. perfume tu quite nice lah.. my cousin penah bagi sample.. bau2 dia not bad.. wangi gaks..

hahahaa.. sampul yg hitam tu memang sesuai lah sis tuk gie kenduri arwah... berkabungggkannnn... but to me i loike gak yg hitam tuu sbb lain dari yg lain tak penah lagi tengok sampul raya warna himta.. very unique!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien~s corner

for men yang kaler biru tue wangi dik..best btoi baw dia..

NeenaAnuar

tue la sedap gak baw dia..leh la kan..padan la nan harga...

hehehe nak ke sis sampul itam tue..xpa nanti kita datang beraya umh sis kta kasi nyek..hehehehehe
sampul kosong jerk la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails