Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, January 7, 2011

apa pepel mengandong lagi...???

jeng...jeng...jeng...suspend dak??? suspend dak????
amoih kan men laju jerk kan click nak taw...eh dak pepel nie ngandong lagi ke..
amoih korang...propa hoke...
tajuk ada propa semata hoke...xda kena mengena dengan aku


buat sementara waktu nie belum lagi la mengandong tue...nanti2 xtaw la..tapi kalu ada apa salahnya kan..rezeki allah....
lagipun tahun nie..mak dah masuk 3series hoke...uwaaaaaaaaaaaaa fengsang...


nie xtvt aku sepanjang kat genting hari tue....
posing..posing jerk la...nak main2 semua xbrapa nak boleh kan..ye lah kan...kang sapa lak nak jaga amani...tunggu dia besar skit kita pegi lagi ye bang genting....*sambil kedip2 mata menggoda en shukri..*



my small family.....
amani yang kehairanan tengok orang yang tolong capturekan gambar kitorang nie...
agaknya dia feliks kot..awat lak cinos nie amik gamba kitorang lak nie....ehheheheh




sebabkan menda alah nie amani boleh naik....so kitorang pun naik la...
ehheheh pusing2 dinosour island..ok la dari xda kan...
amani suka btoi naik bot tue....nak2 kat dalam gua tue kan..kan main lagi dia...
hapie bila tengok anak hapie...*cewah walhal bonda dia yang ober hapie..allalalalalala*
spot kat mata amani..dia tengah dok skodeng rambu ramba tudung bonda dia la tue..
ohhh dia sangat suka hoke tarik tudung bonda dia...camna nak melaram..anak asyik dok tarik jerk.....



selain tue...xtvt peberet amani sepanjang kat atas tue adalah sleep...
amoih mentang2 la sejuk..dia asyik nak sleep jerk taw...
jenuh aku nak kendong dia...sementara en shukri dok beratur tuk game seterusnya...
aku yang suruh en shukri g main..yelah..dah alang2 pegi..xkan xnak main apa2 game kot kan..
rugi hoke...



nie tengah dok mendodoi amani....
xperasan lak en shukri amik gambar nie...




ohhhh sifat keibuanku terserlah sangat kan...
lalalallalalalalalala *matik la puji diri sendiri*




tue amani tengah sleep la tue...
jenuh aku ngan en shukri dok gilir2 dukung amani taw...
sampai hari tue balik kampung mintak tukang urut tolong urut bahu mak....



nie turn daddy lak...amani tengah layan ngongot puting....
mata tue asyik la nak pejam jerk..
gud la amani nie....cam nie la...nanti bonda bawak g tempat sejuk yang lain lak nyek..
lalalalalalalalalalalallala en shukri..dah dapat bonus kan..ha apa lagi...jom rrr g gunung himalaya lak..kita main salji...lalalalalalalalalalala


24 comments:

kakchik@ella said...

Rindu bau harum baby ..

makdara TERdiva said...

ko baru nak 3 series..aku ni dah hampir2 ke middle of 3 series..tapi macam tak caya sebab perasan mcm budak umur 14 thn..ngeh3x..

Aujinz said...

laaa..mendodoikan ker.. aku ingat hang tengah menyusukan..

koh koh koh...

cikCha said...

berkenan plak tgk baby carrier kaler oren tu..brand apa kah?
ku sdg mencari2 baby carrier yg bersesuaian...huhuh

Eri-chan said...

aku rasa bahagia baca blog kau... takdela mata aku kena sepetkan...BESAR2 gitew..

wah GH..dah lama tak naik...

Ena said...

bestnyerr..

gd girl la amani tu kan...

tetiba rasa nak ada baby jugak la.. wink! wink! ;D

Softtouch [Hanim] said...

xpe nnti amani besar p lagi ok..amani sgt behave lah..gud girl...

Deqna said...

semoga amani dapat adik cpt2...:)

Joy said...

lama dah x ke genting..last pg thn 2008..

MAMASYAZA said...

wow lepaih ni for sure nak p main salji kat himalaya laks...hahahaha

mummysyafie said...

ingat kan amani dah nak jadi kakak dah..hihi...suspen kejap

zura@iwan said...

baiknya amani..sleep je la dier ye...tp jenuh nk dukung plak ek...dia sejuk sgt gamaknya...hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella~ teringat kenangan melahirkan...best sangat kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ ye la nok..xpasan ko dah middle of 3series..*ayat penyedap hati kan..lalala :P*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ nok..anak aku menyusu pakai botol jerk..ahhaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cikCha ~ hi cikCha.ooo berkenan nyek..brand my dear...RM45 klu xsalah la...heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahah dah nampak dengan jelas nyek..gud... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ wink..wink..apa lagi kak..proceed la..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ tue la..nak kena repeat lagi la nanti nie.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ heheheheh amani tunggu marissa dulu la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Joy ~ jom kita g lagi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ hahaha p dalam mimpi pun kira ok la kan kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ hahahaha lum lagi kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ tue la..xbawak stroller dia..memang lenguh la jugak nak mendukung dia...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails