Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, January 14, 2011

langgar pantang...awas.jangan langgar pantang

dah lunch ke uoollsssss....aku baru balik dari menghabiskan duit skit dekat jj nie...
*orang dapat mr B kan...lalalalalalalla haip2..xyah nak goda2 i soh belanja..i xlayan..:P*



kekenyangan melampau dah aku nie...hari nie lunch zinger burger jerk..*jerk katanya...memang terbukti aku kuat makan kan...*
mata pun stok garfield dah ha.....stim memanjang....


hari tue aku menang GA voucher aiskrim haagen dazs...
sebabkan tarikh luput voucher tue sampai 31/12 jerk..makanya hari tue masa balik kampung tue..
aku suruh la en shukri bawak aku g outlet haagen dazs nie...

gigih hoke...siap menggoogle bagai...cari kat mana outlet nyer....
memang agak terhad la..tempat2 yang ada outlet nie...
klu xsalah aku....kl,selangor n penang jerk kot ada outlet nie....

dan kat penang salah satu nya dekat juru xchange.....
memang kalau nak balik kampung aku memang akan lalu juru nie...
so apalagi harus la...berzikir soh en shukri singgah....





outlet haagen dazs kat juru nie...betol2 dekat trafic light yang dekat nasi kandar pelita tue...
sapa orang utara taw la kot kan....
sapa xtaw sudah.... malas nak letak map... *memang aku pemalas sebenarnya..:P*




deco dalam restoren nie..sangat cantik..
sedapkan kek dalam gambar tue...
"abang...cayang nak kek tue bleh..." agak-agak laki mak nak layan dak kalu mintak kek nie...
huhuhuhuhuhuhuhu..



antara menu yang ada kat dalam outlet tue...




kasi close up skit...nampak ka????????????????




cantik outlet nie....
sangat sempoi......wall pun nice jerk...
suka aku tengok..sejuk mata memandang...
*ateee memang la sejuk dah namo pun makang aiskrim kan...*




aku amik yang nie...
sedappppppppppppppppppppppp
ala lupa dah nama nyer apa........
*faktor penuaan kah???? huhuhuhu ohhh tidak....*
jangan usha peha mak lelebey taw....peha mak gebussssssssssss jerk...






aku tapau jerk....sebab en shukri dah lapar nak cari nasi....
aku kasi en shukri rasa skit jerk...
hahahahaha memang dasar kedeng la kan fomfuan nie...



sedapnya aiskrim tue....
terasa2 sampai skrang.....




saja jerk letak bebanyak...
kasi korang terliur skit...cam aku.....




nampak x kesedapannya tue....
ohhhh abaikan kesepahan dalam kereta aku tue yer......
biasa la uollsss ada anak kecik nie....
macam2 aku sumbat dalam keta tue...
dengan tuala bersidai kan...ye lah...singgah mandikan amani dekat hentian bagai kan....





elelelele gedik jerk kan.....
rasa cam ayu jerk...
ohhhh saya bukan ayu raudhah...hahahahahaha :P
bantal kuning tue..bantal WANGI mak taw... allalalalalalalalala
en shukri hangen jerk..aku dok usung bantal tue.....


aku kan lepas pantang hari tue..memang xsentuh ais lagi.....
tapi terpaksa uollls hari tue mak langgar pantang...
hehehehehehhe idak ler langgar pantang...
tapi semenjak dah xminum ais nie....rasa selesa jerk badan...
rasa ringgan jerk badan...dan yang penting..kebuncitan perut pun adalah berkurangan uolllsss.....







17 comments:

ieda said...

uish melelah tgk ais krim tuu .. kat ktn nie x der huggien dass nie ( tul ker ejaan tuu heheh )

Joy said...

I yg diet sepanjang tahun ni pun tetap akan langgar pantang bila nmpk haagen-dazs!

Softtouch [Hanim] said...

betul outlet dia ssh sgt nk cr..
sedap nya eskrim tu....pdnlah ngan regenya..

zura@iwan said...

wahhh...sdh rasmi itu HD ye...baguss...tliur la plak mak nokkk..hehe..

-aNida OtHmaN- said...

glurrpppp.....sdpnyaaaaa
br nie makan kat STRET SQUARE ngan ina acik....walaweh......SEDAP menusuk TULANG kaler maler.....

harus cuba aikwem ni plak kan..hehehehheh

akak thank's 4 da info ya

SyaNa said...

fuyooo sedap nye
aku pn kete bersepah mcm anak 10 kan
hahaa

cikpepel said...

pergh...bara btol tgk ais tu...

err..tp btol2...bila berpantas ais ni...bdan rasa ringan jekkk

Ena said...

maaaihhh!!

jeles2..

nak jugak.. heheh

kakchik@ella said...

eskrem haegan dazz mmg terbaik la eida. favorite anak kakchik tu. hihi ..

mummysyafie said...

lepas ni tak bleh pantang² dah..makan je. :P

Dee said...

sesekali xpe..tp pantang ais mmg elok utk kesihatan badan kita kan..tu yg ko slim je kan..betul x? hehehe..

Eri-chan said...

aku pantang betul tengok org makan eskrim....aku mcm dan dan ni jugak nak....

Nazz@Purple said...

ermm..ais krim nyumm..nyum..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

heeee..

makan apa ek.. tetiba takde gambar pulak entri kali ni.. tapi ada bau eskrim je ni !




huhuhu...

Iena said...

nokkkkkkkkkkk... org kata rezeki lebih baik kongsi kongsikan spy rezeki tu makin berkembang...
xnk blanje aku Hagen Dazs, blanje BaskinRobin pon jadila nok... :)

NeenaAnuar said...

best2... aku dah makan BR hari tu.. so tengok HD nie tak teringin dah! ngagagagagaa... :p

Mimy Hamid said...

giler ko beb voucher haagen dasz...tak de lagi ke voucher free ni......kecur air liur aku ..tahap leleh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails