Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, January 17, 2011

untung ada kawan-kawan yang pemurah nie

hapie working days uollsssss.....mulakan hari anda dengan ceria.....
insya-allah sepanjang hari kita akan ceria...klu kita mulakan hari kita dengan duka nestapa...
hmmmmm jawapannya memang sepanjang hari la..kita duka ja....


so pilihan di tangan anda....wah tetiba berkempen bagai nie pehal lak kan.....
ok2..masih berkisah pasal cuti aku di kampung hari tue....
ateeee kata balik cuti seminggu..harus la...penuh N3 nie dengan cita2 yang terbengkalai tue jerk...



hari tue balik kampung...aku terus balik kampung en shukri......
yelah..tengok MY FIL yang xbrapa sihat tue...hari tue masa dia masuk wad pun..
kitorang xbalik kan...*keji kan..menantu hantu dia nie...*


hari ahad tengah hari tue....gerak balik umah mama aku lak...
sebelum balik sungai petani ... aku dah janji nak jumpa sorang blogger nie....
asyik la..nak jumpa...tapi asyik la xjadi jerk....ateeee.....dia skrang nie tengah cuti summer.....
kot x...dia dekat NZ sanun ha....



maap la..gambar dengan dia xda sebab amani buat perangai...
dia mengantok...memang la dia buat perangai kan...
aku pegi jumpa ngan si zack nie dekat umah tok wan dia...
hehehehhehe gamble jerk...pegi umah terus...

lepak minum2 jap...pas tue mintak diri la..sebab amani dah start dok buka loud speaker....
sekali sebelum balik..si zack...bagi sesuatu tuk aku...
wah bestnya...lalalalalaalalla hati gumbira dapat sesuatu...





amani masuk keta jerk...terus tido....
ya ampun anak aku nie...kena aircond terus tido hoke...




dapat FM dari NZ...
yahooooooooooooo suka hati aku uoollsss......
ada sesapa nak kasi aku FM lagi x?????



dengan coklat...sedap ya ampun.......
xkisah la...lemak ke apa ke...aku bedal habis coklat tue..
tapi idak ler aku makan sensorang...ateee..sharing is caring ma... :P



minah cinonet nie..yang hobi dia adalah tido....




memang nyenyak sungguh anak dara nie tido sampai bonda dia letak coklat amik gambar pun dia dah xsedar dah....



notakakikuberbunyi: baru plan nak sambung posa lagi minggu nie...skali bulan sabit merah la plak....insya-allah next week la..sambung....

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt FM n coklat..ieda siap jumpe dia kat umah lagi yer...yelah kan dah dkt...

Ati Masrif said...

eida,
amani tido nak besarkan badan

sukanye FM tu..ada extra tak :P

rasp said...

bestnya dpt ole2 dari NZ...
mmg syiok tul amani tidor....
buat le apa, dia dah tak kisah ek..

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye kalo dpt ramai kawan yg selalu g oversea..bole order FM byk2..hehe....

coklat tu nmpk sedappp!!!

amani cam biasa, well-behaved n comeeeeelllll...

A D I A said...

ada fm lebih passing2 la skit heheh. hafiyya pulak naik keter jadi excited, tamau tido. tension mummy dia nak sembang2 (gossip) pun susah hehe.

Ena said...

bestnyerrr..

alolor amani. sweet dream sungguh la.. hihi

rATu kEBaYA said...

eida, besar coklat tu ye.. nak sama besar denga amani dah..

ieda said...

bagusnya amani .. heheh budak kecik memang suke tidur dlm kete nak2 pasang aircond dikk :)

waaa akak pun pengumpul FM nie :)

-aNida OtHmaN- said...

bertuah....dan akak murah rezeki dapat FM dapat COkelet....

amani memang baikk budaknya...
suka tidok nanti badan ceoat BAM-BAM...good baby

SURIA AMANDA said...

terliur la tgok choc tu...

Eye_nee said...

Itu Sleeping beuty menyenangkan bonda dia jer....

mummysyafie said...

wah..coklat nak sama saiz ngan amani..

Dee said...

siap gi umah zack lagi ko ye..kelasss!

NeenaAnuar said...

amaniiiiiiiiiiiiiiiiii!!! untie nin tak kire.. nak jugakk cokelattt tuuuuuuuu!!!!!!! :p

Mimy Hamid said...

nok besar gabak cokolat tu...pehhhh macadamia lak tu..leh habis ke?? tak habis sedekah kat aku konpom satu hari habis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails