Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, January 10, 2011

Hang p ALOQ SETAQ kepala hang nanti aku putaq

lupakan kisah AJL Jubli Perak tue yer.......
lagi di pikirkan...lagi rasa xpuas hati...xmemasal dapat dosa kering....
dah la aku posa nie....

ok balik kepada tajuk asal.....
kan last week december hari tue..aku balik bercuti di kampung kan...
sebabkan hari sabtu pagi krismas tue baru bertolak dari kl...

sedang elok la..sampai dekat restoren yang menjadi idaman kalbu klu balik kampung en shukri...
sebab nasi kandar dia lain dari yang lain...
terbaik lah...sedap menyengat....



haji ramli....
gambar adalah sangat vuruks..sebab amik pakai handphone mak yang pixels hanya setaraf anak2 ayam baru belajar...nyampah..tension...
terus feeling nak tukar handphone baru..
lalalalalalalalalala en shukri...*sambil blink2 mata dekat dia...*





restoren haji ramli nie....terletak dekat simpang 4 alor setar....
lebih senang kalau ikut jalan lama dari sungai petani ke alor setar...
klu ikut heway..kena kuar melalui susur pendang..pastue ikut jalan ke alor setar.....
lepas trafic light simpang 4 belah kanan..tepi jalan jerk...
kalau dari bandar alor setar belah kiri la...





nie adalah pilihan en shukri...
pehhhhhhh sotong dia lembut walaupun..dah nak sama panjang dengan pinggan...




nie adalah bukti kelaparan melampau la nie..
xmenyempat aku nak amik gambar lagi..dia dah start pegang kepala sotong...




sebabkan dah beranak kecik nie..makanya memang xdapat la nak makan serentak kan..
atee...mana aku nak letak minah cinonet nie kan...
cee tengok tue...meleleh air liur tengok daddy dia nyer makanan..
alolo sian anak bonda....



lepas en shukri dah kekenyangan baru la aku lak amik giliran tuk makan...
huhuhuhuhuhu see baik kan aku...bagi suami makan dulu sebelum isteri..
*tetiba feeling isteri solehah ya amat....*




nie pilihan aku.....
daging masak itam..terbaik....
telur asin...
pehhhh leleh air liur....

lepas makan pinggan masing-masing adalah seperti


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


licin hoke...pakal jerk kulit telur tue xleh makan..klu boleh..aku rasa tinggal pinggan ngan tisu jerk kot....
pehhhhhh memang sedap banget siut....terbaik la....


notakakikuberbunyi: hari nie aku posa tuk hari ke-6...pas tue mood sentap dengan diri sendiri sebab tayang gambo makanan yang mabeles nie..huhuhuhu tensionnnnnnnnnnnnnnn....
ooohhhh baru 5 hari posa..berat badan aku dah turun 2kg uolllssssss..
allalalalalalalalalala hati girang gumbira..now berat aku adalah 45kg..lalalalalalalalalalalala


30 comments:

zura@iwan said...

sdp ek kt citu..kak x tau sgt aloq star nie..hehe...

tp tgk sotong yg bosar tu..bestnya..hehe...

amani tgk lapar la dia..hehe

Shu Shinju said...

dapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................

atty's said...

salam ieda..sotong tu buek kty terliur je tau .dr kenyang ..terus lapar balik huhuhuuhuhu

Softtouch [Hanim] said...

fuh...nasib dah lunch tadi...sotong tu besarnya...alololo amani..sian dia xdpt makan..nnti dah besar amani makan plak ye nasi kandar tu...

-aNida OtHmaN- said...

nak haiiiii....telior cek tgk..nak skit blew kaaa

Dee said...

sodaplah hai..lama x pekena nasi kandaq..aku tgk amani meleleh ayaq lioq tu sure dia pun ckp sedapnya mama..hihihi..

ratusiput said...

perghhh licin siot...takpe tak effect kat ko pun...kalau akak ni...mau 2 kg naik on the dot.ehehe..

ratusiput said...

perghhh licin siot...takpe tak effect kat ko pun...kalau akak ni...mau 2 kg naik on the dot.ehehe..

Cik Pah said...

aku yg puasa setiap isnin n khamis dari last week tak turun turun pun.. huh..jeles aku,

( untuk sejukkan hati ) mungkin tahap metabolisma aku dah tak bagus..bukan melantak tak hengat time berbuka tuh..

POSH76 said...

adussssh bila la aku nak sampai sana...mmg nampak sedap sgt!!!

tigrismalaya said...

owh nooo....sutun itu kelihatan sgt marbeles meletoppp..adusss...lapar terus rasanyer..

SURIA AMANDA said...

45kg????biar betul akak ni...agak2 la kan..lepas lisa bersalin leh x dapat bera cam akak?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ licin pinggan tue memang terbukti sedap la kak..hehe..eida pun xbrapa reti sangat jalan2 kat aloq setaq tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ dap sangattttttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ sama la ngan eida kak..dan2 rasa lapar lagi nie..huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ huhuhu tuan tanah lak yang tengah menahan lapar skrang nie..huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ nak ka??? blew..blew...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahahah memang sedap kak dee...xcaya tengok amani sampai meleleh ayaq lioq dia..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahahahaha...nie time xda effect ko jangan nanti time ada effect kang..jenuh aku kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahaha mungkin btoi la teori ko tue kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ko nak g kedah...rojer aku k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tigrismalaya ~ yup sotong tue sangat mabeles...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ insya-allah cayok..cayok...

A D I A said...

awat aku taktau pun restoren ni bila balik kampung tok aku? oh aku lupa, aku jarang balik kampung. lalalalalal.

aku pun dah pose, tapi baru shari. 19 days to go. *nanges*

kakchik@ella said...

OMG Eida .. Sotong tu sgt mengoda. Phewittt. Hihi ..

makdara TERdiva said...

rindu kat aloq staq..

taknak tanya berat MDT ke??? :P

MAMASYAZA said...

akak pun camtu gak, slalu sgt dok niat nak posa, tapi haram tak dpt dilaksanakan pun....tgk2 ja dah bendera merah

Ati Masrif said...

eida,

sotong tu mengancam habis..

rasa nak terbang ke sana pi makan ja..

mummysyafie said...

licin sampai menjilat jari.. :)

Mimy Hamid said...

licinnnnnnnnnnnnnnnn ...pehhhhhhhh dasat korang makan aku tengok pun terliur cam amani....beb baper rege..mahal dak....siap sotong besar...adoii..sedapp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails