Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, January 19, 2011

AKU KURUS TAPI AKU BUKAN BINI POPEYES...

ha hamek ko...tajuk...cam kompom2 ko kurus jerk kan...
ok..skali skala kasi chan la miss pepel kita verangan kurus hoke..walaupun hakikatnya....
perut ada 3 lapisan kan....

well...i xkisah....:P perut i ada "masel.."...

ok la...sebenarnya kisah popeyes nie....last week la...budak2 opis aku...
ajak lunch dekat popeyes....apa lagi..masing2 melaju jerk la...pegi the mines....



POPEYES.......




ewah suka ko kan kak...dapat makan pree...
lalalalalalal hati manyak senang oooooooooo.....jimat duit bonus kan.. :P




antara menu yang ada kat popeyes tue....
mereka bukan pasangan kekasih..tapi dalam seminggu yang lepas....mereka asyik la pakai baju yang sedondon....hmmmmmmmmmmmmmm
musykil aku bini ngan bakal laki orang nie...lalalalalalal

oppppssss sila jangan speku doce oooo :P





hapienyer mak long merah nie...
mula2 ingat nak makan dekat KR..kan ada promo red tue kan..
skali cam..ala kurang sorang lak..so cancel...



kami yang hapie sentiasa......




menu pilihan kami hari tue...
biskut dia xsedap la...heheheheheheheheh
aku ikhlas nie..bagitau...ntah rasa cam xbrapa masak jerk pun..
ke memang cam gitu nyek...hmmmmm ntah la...





eeeeeeeeeee muncung ko sedepa ok gengs.....




kegedikan fomfuan berdua nie....
ye dia adalah gurlprenz aku yang hapening kat opis.....




gambar syiokkkk sendiri ke en zack... :P



muka hapie perut kenyang..hati senang...
sebab dapat makan pree kan......allalalalalalala...tenkiu lan..len kali belanja lagi nyek...
murah la rezeki bakal pengantin nie...kalau kitorang taw ko nak belanja kompom kitorang makan kat KR jerk...huhuh xpa...next time nyek.. :P


hmmmmmmmmm esok cuti....hari jumaat aku dah apply cuti....isnin pun cuti jugak....tapi cuti dok umah jerk..huhuhuhuhuh grandma amani xda....so kena la bonda amik cuti.....mama...xmaw turun kl ka?? hahahahaha.....niat sangat xbaik hoke fomfuan nie...

22 comments:

Shu Shinju said...

baju kak mita dah sama colour ngan restoran popoye...hehe...

Lady Lavender said...

sungguh tak tau ada tempat mkn nama popeye heehe..

p/s: salam kenal :-)

rasp said...

tak pernah lagi try kat popeye sini...murah rezki ada org blanja :D

Eye_nee said...

makan pree...sapa tak mau..heavennnnn...

Mimy Hamid said...

aku dah try makan popeye...hmmm tapi tetap tekak kfc...camner...ko nak kurus cemana lagi haaaa....adehhh jgn kurus popeye nok..tak kenan

Dee said...

biskut dia x sedapkan..mcm rasa tepung je..itu jugaklah yg k dee rasa masa mula2 gi popeye..

Iena said...

org kaya baru ni asek mkn sedap jerr...

ieda said...

waa bestnya tmpt nie .. cam kat pizza kan .. tapi menu dia mcm kat kfc jer .. ayam pun nampak same :)

Eri-chan said...

hamboi kau...
makan2 jelah jgn tahan2..popeye tak sedap eh?
bacalah entry baru aku pasal ayam BBQ..kekekeek

mummysyafie said...

pernah makan kat midvalley sekali. tak berapa sedap sangat akak rasa. tapi tak taw la taste orang lain. but mashed potatoes nya sedap

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ dia ikut tema..hahahahahaha..mati la klu dia baca nie.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady Lavender ~ salam kenal beb..hehhehe xtaw ke...ok nie kasi taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp~ ehhehe ada orang nak belanja ok jerk kan sis..hehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahah taw sudah datin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ ha'ah aku pun rasa KFC is better...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ha'ah tue la akak..eida rasa pun xsedap gak biskut dia tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ nie orang belanja nok..aku makan jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ sama jerk sis cam kfc...dan rasanya kfc lagi sedap kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan~ nie bukan makan dah nok..melantak dah aku nie..hahahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ yup memang xbrapa sedap pun..better lagi kfc..

Softtouch [Hanim] said...

xpernah mkn kat popeye lagi...sio xleh nk komen...

bestnya mkn free..murahlah rezeki pembelanja tu yer...

zura@iwan said...

ni popeyes nye.....sdp tak mkn kt cini?

ada org banjer....rezki2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails