Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, January 7, 2011

puncak gunung ku tawan... :P

salam pagi jumaat uollsss...........jemput masuk..jemput....ya btoi nie rumah purplelicious-love....
sempena tahun baru katanya...renovate la rumah kasi baru skit....
amacam....buruk ke cantik..??? need ur feedback prenz......

ok2..sambungan dari story mory pasal genting tue lagi k....

aku bukan pegi bertiga jerk......aku pegi ngan member2 aku....
2biji keta.....ramai2 baru meriah skit kan.....
diorang memang dah plan nak ke genting..aku jerk last minit gedik nak g jugak...






antara mereka yang pegi.....semua yang g pasangan suami isteri la..
aku sorang jerk yang bawak anak..hehehhe diorang masih berlenggang kangkung lagi...



my prenz lak take ober dukung amani...
dia cakap dia teringin sangat nak dukung.....tengok aku ngan en shukri dukung cam best jerk katanya....
dah alang2 dia dukung..baru la aku ngan en shukri dapat berjalan cam orang berchenta skit..
lalalalalalalalalalalala tenkiu en zam...




diorang tengah beratur tunggu turn nak naik buai apa jadah ntah nama eh...
aku ngan en shukri xnaik pun...sebab cam xberapa nak best jerk... *ayat kaber..walhal penakut kan...lalalallaallalala *


pas tue geng2 lelaki nak naik space shot lak....
hahahaha nie la game yang paling aku fobia skali...gila ko....
vontot xletak dekat kusi rasanya...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......scary..scary...




en shukri sempat pose senyum lagi kan...
eleh..walhal dalam hati dah kecut dah tue...
i know u en shukri... :P




nie masa nak naik ke atas...sempat dok gelak2 lagi...
cee tengok muka awek ngan laki kat sebelah en shukri tue...
ohhhh tue bukan geng aku taw...:P




nie mende alah tue dah di turunkan dah..hahahahahaha cuak hoke muka en shukri...
taw dah dia takut.. :P




en shukri siap angkat tangan bagai kan.....
awek yang dekat sebelah tue dah siap tutup telinga bagai dah..
laki kat sebelah en shukri lagi la...dah menjerit2 dah...




hahahahaahahaha muka gayat kan.....
aku pelik btoi la..laki yang kat sebelah en shukri tue..asyik bena dia dok tengok muka laki aku tue..
heheheheheheh berkenan ke bang...allalalalalalalallala



yang tadi bukan main seronok lagi kan..jap g...dah muka sememeh jerk kan.....


aku pun naik gak mende nie....ngan my best buddies tue..yanie...tapi sowie la non hado gambo...
*ada sebenarnya dalam handphone en shukri* tapi bukan tuk tontonan umum...
hahahahahaha..gila cun skit kak limah dari aku jerk taw...
lepas naik menatang jebon tue...so better xyah tepek kat sini k...kang ada yang fengsan lak tengok lalalalalalalalalalalalal.....


** sebabkan gambo adalah melambak so to be continued lagi... :P**

30 comments:

atty's said...

moning ieda, kty last naik menatang tuh tahun 2006..huhuhuhhu.lepas ni taknak naik dah

Deqna said...

wah blog under renovation yer... tetap lah purple kan... takpe purple my favvy too..

en. shukri tu cover je tu tak takut siap lambai2 sbb duk sebelah awek kan... hahahaha

-aNida OtHmaN- said...

wah...samat tahun baru dan BLOQ pn bewajah baru.....chantiklaaa....
hihih TESERLAH kepepelan....

WOoooO,BONDA kalo nida naik menda alah nie..elOk turun jaa FENGSAN apa....hihi
tp en.shUkri rilekss jaaa...siap sengeh-sengeh...cayalah...=D

rATu kEBaYA said...

ada sambungan rupannya jalan2 penutup 2010 ni ye..

cepat tepek lagi..

ieda said...

wah memang best gi genting nie .. akak ingat layie pernah kesana .. time anak2 dara dulu .. memang xcited .. hehehe
sib baik amani nak ngan org .. ermm lupe dia kecik layie .. ok lah kan :)
leh mummy & daddy enjoyyyy ...

Cik Pah said...

aku naik skali sampai skang fobia.. giler kentang takut siot..

Softtouch [Hanim] said...

kami suami isteri mmg xberani naik space shot tu..berani betul ieda n suami yer...sukalah amani ramai yg mendukungnya...bonda ngan daddy dia leh rehat2 sikit...

amani comels!

MiYOKO TACHIBANA said...

last naik mnda ni, thn 2006..mmg kecut perut tuuu..rasa terkua jntung hati sume bagai....

rasanye, kalo p lg sekali, mmg tak naik la bnda alah niiii....

tkt beb....hihihi

Shu Shinju said...

waaa..lama giler x jejak Genting.. last masa darjah 6...lama tu...huhu..

ratusiput said...

amani naik tak mende tu.ehehehe...

Dee said...

wah..cantik dah blog pepel..hehehe..gi genting eh..myk syiok lah..tp k dee dh xmoh naik benda2 yg gini sbb jantung dh x kuat..hahaha..

Mimy Hamid said...

wahhh header baru...i likeeeeeeeeeeeeeeeeee..........apa gunung gunung ha..tawan jgn tak tawan..opssss

Ati Masrif said...

eida ni..
wat suspen je..

ingat tak sihat ke..

majuk ke...

rupanya hse renovation ...hihi

psstt..tolong renovate blog kak ati sekali :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ hehehe e2 la kak..eida pun tapi hari tue pegi..temankan jugak member eida naik...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ e2 la dia kaber jerk tue.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ nida mai turun kl..nanti kita pakat2 p len..

SURIA AMANDA said...

x kira akak tepek jugak...nak tengokkkkk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ heheheh nanti eida tepek lagi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ sis turun la sini..nanti kita pegi genting lagi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ ahaha boleh susut berat badan naik menda alah nie....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ hehehehe tue la..takut kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ tin..turun rr kl..kita pakat2 p genting..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ pehh memang lama...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ maw tercampak anak aku klu naik menda alah nie kak..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahaha baru nak ajak pegi lagi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ like ke nok??? tenkiu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ hahahah mana ada majuk kak..alamak nak reno umah akak skali ke?? bleh..nandos sudah.. lalalal :P

Lovely Bella said...

nice template kakk!! purple!! huhuh

Aujinz said...

aku tau dah..
space shot la nie dah tak best..
aku ingat masa mula mula bukak dulu..
dier pecut dari bawah ke atas..

sampai atas hang macam kena lastik.. montot tak jejak..
koh koh koh..

boleh terburai laksa, mee goreng dalam perut keluar ikut mulot.. koh koh koh

zura@iwan said...

kak x bran la nk nek tue...gayat2..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails