Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, January 12, 2011

minah senget.....

salam pagi rabu....
hari nie kurang skit kebizian aku..so dapat la jugak nak BW di pagi hari....

hari nie amani dah kena hantar umah grandma dia dah....
tahun 2011 nie amani lum lagi pegi umah grandma dia..
ye lah...mama aku ada kat umah aku...semalam mama dah balik..so hari nie..
bermulalah semula perjalanan hidup kami seperti biasa....

kul 7.45 kuar umah...jammed segala bagai..kul 8.20 sampai umah grandma...

kul 8.45 aku sampai opis....klu jalan ok..klu x..almost 9 la baru jejak kat opis...
petang lak..kuar opis kul 6.....sampai umah grandma amani kul 6.15....amik amani..balik redah jammed dekat the mines tue....sampai umah kul 7....

tue la rutin perjalanan hari2.....klu mood amani baik..dia akan tido
klu mood dia kedaung....kadang2 dia akan merengek2 dalam keta...
pehhhhh tercabar aku...nak drive sambil membuat lawak kat amani nak kasi dia gelak...

*ada award tuk ibu2 ironlady...sila la kasi kat aku jugak yer.. :P*


ok la..bukan nak story pasal perjalanan pegi n balik keja pun...
tue hanya selingan...ala cam iklan kat tv3 la....

cita main 10minit..iklan sampai 15minit..
standard la kan...kan..kan.....



sementara aku nak upload gambar masa cuti kat kampung hari tue...
aku terjumpa lak gambar2 kepoyoan aku masa dekat genting hari tue...

ateee...aku ngan gedik xdapat di pisahkan...
makanya harus la menggedik posing sengsorang kan...



nie masa otw...abaikan kadar kepucatan di bibir mungil aku tue yer....
klu dah neutral beauty...xyah pake lipstik pun nampak cun kan..
allalalalaalalalalalala matik la...klu ada yang mengamuk hempas2 kepala kat screen nie kang... :P




pose yang pertama...auwwwwwwww senget2 badan kan....




pose kedua..masih di kedudukan yang sama...
cuma en shukri amik separuh badan jerk...




pun masih sama...dah di close up kan lagi..supaya nampak jerawat2 yang jeles dengan kemulusan kulit muka aku....





nie di lokasi lain skit...
tapi masih bergaya yang sama...
motip nak gambar menyenget jerk...




minah sengetkah???




suka background kat sini...
nampak aku sangat cantik.....
ye..ye..aku cakap background bukan aku...
eleh baru nak feeling2 aku cantik... :P


last but not least....
aksi bonda amani...yang lupa diri ada anak..



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tetiba rasa cam belum bersedia nak tunjuk


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



tunjuk gambar amani yang tengah sleep dulu la..sepanjang perjalanan nak ke genting tue...



alolo penat btoi anak bonda nie nyek....
demand hoke amani nie..sarung bantal pun maktok belikan kain cotton semeter 8hengget...
bonda ko pun beli kain cotton sepasang 20hengget jerk hoke....
huhuhuhuhuhuhuhuhuhu..sentap ngan amani...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ok la..ok la...tunjuk la jugak gambar last....




rock me bebeh....


notakakikuberbunyi: esok kena g F&N shah alam lagi..huhuhu ada sesapa dak reader aku nie dari shah alam...jom esok kita lunch sesama..ko belanja aku..eh cilap...kita belanja diri masing2... maw ??? ada bran ka???? :P


22 comments:

Ena said...

alahai.. tak pe tak pe.. amani baik je kan.. ;D

hehe.. posing tu kan agenda wajib kan ieda. :D


cute lah amani tu.. gewammmm sokmo rasanya..

Eye_nee said...

Akk nak ckp lama dah ko senget...tp ko dah ckp ari ni..terbuktilah sudah...lalalalalalalala...senget2 pn bdan back to nakdara u....i'm impress....

atty's said...

geram tgk amani..bambam

kita mmg mcm dkt je kan .insyallah kalau bila2 senang ieda leh contact kty ajak jumpa.

shawl ieda tu cam cantik je ..kty tak reti pakai shawl

Joy said...

lenanye amani tido..heheh I sgt suka cam wore dlm kete..snap..snap.. ;)

-aNida OtHmaN- said...

posing sume blew tahan..cayalah...
ada gaya TOp Model nieh..hihihih

syoklaa akak p gentin....tinginyaa..tp tatau bila nak sampai...

gambaq las tuh memang TERBAIK..... suka tau..

amani good Gurlz tak selalu susah bOnda kan...hehehe

ratusiput said...

tersangatlah hasad dan dengkinye melihat badan ko yg ramping itewww...pekate ko sedut skit lemak akak ni ha...

Softtouch [Hanim] said...

posing senget ok apa..nmpak mcm remaja gitu...

alololo amnai..tido yer..tenang je tgok..

Deqna said...

gambar posing senget takpe.. jangan jadi minah senget sudeh..hehe

hensem amani.. eh cantik amani.. rambut kemain pacak.. tak lain tak bukan kerje en.shukri lah tuh kan..

MiYOKO TACHIBANA said...

posing ala2 ANTM tuuu...

mmg terbaiklaa....

minah senget pun tetap maintain cun je...bdn cam ank dara je.....tp, dah ada amani kannn....amani mmg good girl je

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

posing tak hingat !
takpe.. sementara masih slim gitu..

huhuhu...


mama vogue u ...

Dee said...

kalo kurus tu xyahlah posing senget..kalo gems..mmg org posing senget sbb angle tu buat dia nmpk slim..hihihi..apapun amani tetap cun ngan rambut pacak2 dia tu...hihihi..

rATu kEBaYA said...

sesekali senget takper ieda.. jgn betul2 tersenget lak nanti.. tapi pic last tu memang rock beb..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

biar senget asal vouge hehe...Jeles akak tgk peha awak yg lurus itue...peha akak dah rupa labu sayong ni

Nazz@Purple said...

tomey dia tido..penat sgt tuu ek..

POSH76 said...

lawa rambut amani...rowk laa.....kalau dah lawa tu kot mana pun lawa gak hehe

POSH76 said...

lawa rambut amani...rowk laa.....kalau dah lawa tu kot mana pun lawa gak hehe

✿etiey erywan✿ said...

i sgt sebok arini tp sempat gak mencuri- curi layan rumah kawan0- kawan.. huhu

kakchik@ella said...

esok ela gi seksyen 18, shah alam eida. jom dating. hihi ..

SURIA AMANDA said...

senget kak senget..sok2 x leh nak senget susah lak

MAMASYAZA said...

amboi pozinggg sakan nampak

makdara TERdiva said...

aku suka gambo last tu..rock bebeh rock! :)

zura@iwan said...

x gedik pon..hehe....

alahai...tomey2 dia tido...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails