Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, January 12, 2011

belajar dengan gear "GOSTAN"

salam petang....dah lunch ke??
aku nie ober makan gamaknya nie..sampai sleepy ya amat nie...
nie penangan POPEYES la gamaknya nie.. *next N3 la nyek yang nie..*


now aku nak tunjuk gelagat amani....
dia skrang dah pandai mereverse dah....

xpandai nak ke depan lagi...meniarap pastue mengundur...

gear 1 lum pandai letak g gamaknya...
hehehehe mama aku cakap..memang cam tue..budak2 akan ke belakang dulu..baru ke depan...


nie la xtvt aku ngan amani dekat umah..masa aku cuti hari tue...





dia nyer kawasan jajahan skrang dah luas dah...
klu setakat toto dia tue..memang xmuat dah...





pp kena love bite ngan nyamuk..
cit durjana punya nyamuk...berani ko menyentuh pp gebusss anak dara beta....
nie yang beta murka nie...



aku letak amani main2 sengsorang dia..sementara aku dok gosok baju...

skali aku toleh...ya ampun anak aku nie...


separuh badan dia dah bawah sofa dah...



best2 jerk dok pegang baju tue kan...
rambut memang power lebat la...itam lak tue....
xsabar nak tunggu panjang skit..memang siap la..bonda ikat rambut ko pesen2 nanti nak oiii...





see...bleh plak dia toleh aku panggil nama dia..
ahhahah nasib baik la..xtersangkut kat bawah sofa tue nak oiiii......
memang cam tue la peel dia skrang nie...
klu dah start meniarap sekali toleh..dah kebelakang dah....
habis la...pas nie bonda ko dah xyah nak mop lantai hari2 dah la nak oii...
amani dah tolong bonda lapkan dah la pas nie kan...
lalalalalalalalalalala....bonda ko la plak jenuh nak menonyoh kain baju ko kan..
anak..anak..gelagatmu sangat mencuit hati...
*ceeeaaaaaa anak baru besar tue memang la cuit bagai kan...ceee dah besar....memang terpanas hati sokmo kot...*



17 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mmg mcm tu ieda..budak2 br nk blaja mngesot nie...mmg bersihlah intai tu..heeeeee

rambut dia sgt lebat n itam...nnti pjg sikit dah boleh ikat dah...cute!

Shu Shinju said...

comey giler amani..rambut dia..perhhh!!!!!!!!!!

Dee said...

hahaha..budak2 mmg gear gostan dulu..pastu baru maju ke depan..tp rambut maintain pacak..

Cik Pah said...

nnt dia dah start jilat lantai lagi haru ..

tapi paling best waktu dia baru nak jalan..tatih tatih..lagi comel

rATu kEBaYA said...

betullah tu kata mak ieda.. memang mula2 akan mengundur dulu..

Ena said...

hehehe..

budak2 memg camtu la kan.. nanti dah masuk gear 1 sampai la abs gear plak dah tau ieda.. ahahhaha..

aapun kan.. cute sungguh amani tu.. geram!

ieda said...

alah2 cumeinya amani .. hehehe dah pandai gear gostan yer .. ahhahah
jaga2 dikk silap hb diam2 duk bawah kerusi nanti .. :))

haaa satu layie nie nak tanye cumei sgt rambut tuu saper sikat mcm tuu tuuu heheheh nie kerja mama lah nie :))

Mimy Hamid said...

reverse lagi belakang lagi...ahahah mcm belajar memandu lak amani ...

POSH76 said...

Ko nanti dia dah pandai siap habis dia redah satu rumah...lawa rambut hehe

Ati Masrif said...

belum ada kaki lagi...
senanglah eida..tunggulah nanti2..hihi

Eye_nee said...

MMg kene rebes dulu beb..baru gear satu...ko tunngu jer la nnt..bila semua gear dia dah expert merasa la ko beli clorox byk2 ckit....legam beb baju bahgian depan tu...

rasp said...

naper ya kids kalo apa2...
harus gostan dulu ermmm....
tapi rambut amani kelazzz u...
i sukaaaaaaaaaaa banget!

zura@iwan said...

hahaha..tudia gostan smpi nk masuk dlm sofa..bahya2 tu...kalu x perasan mau dh masuk dlm sofa..haha

-aNida OtHmaN- said...

BONDA...amani dh besaq laa
5bulan laaa

so kena PRODUKTIF dan AKTIF..HAHAHAHA
HA TGGG SOK LEH JALAN...lagik best...gostan, go hed, go away sume ada.........itu time, BONDA akan kelihatn sprti pelari pecut 100km perjam..hahahahahhahahahah

akak jmpak CNY keyh....

makdara TERdiva said...

kompom lantai rumah ko bersih di lap dgn baju amani..haha!

Eri-chan said...

aku harap sangat umah kau takde lipas ke ulat gonggok ke...diorg makan nanti..abessssssssssssss
gostan amani gostan..hoyeh!

SURIA AMANDA said...

cepat besar la ini budak..susu cap gantung ke susu cap junjung ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails