Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, January 19, 2011

AMANI bermaksud KETENANGANKU

selamat pagi kawang2.....eh cam orang ganu lak...terxtra g kan...
well aku kan 1 malaysia... :P....

adoiiiii minggu yang penuh dengan keja melambak2...tensi sangat..sebab xleh nak BW...
mesti banyak story mory yang aku dah termissed kan..huhuhuhu sadis..sadis...

sebabkan mood pagi nie adalah skit bervunga2.....makanya...nak letak gambar penyeri hati aku...
sapa lagi klu bukan permata hati ku sorang nie...QAIREEN NUR AMANI......

Oh Qaireen Nur Amani orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam bonda
Hati macam grandmanya anginnya macam daddy
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat bonda
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini


tetiba kuar lirik lagu senyum nie kan.... lantak la...aku suka....ko pun suka kan..kan..kan..
ala malu2 kucing lak nak ngaku..lalalalalalalala...



gambar2 nie semua aku snap masa aku tengah drive amik amani dari umah grandma dia hari tue.....
tengah kusyuk dok drive tetiba aku dengar...chup..chap..chup..chap...
cam feliks la..mende lak nie..kan...
skali toleh...ewah2....anak bonda nie....



nak tengok apa dia buat.....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


tadaaaaaaaaaaaaaaaaa....


dia kuarkan skit jari dia rupanya....
hahahahahah walhal dah kena bedong tue..oooohhhh ngelat nyek..
skrang dah pandai nak kuarkan tangan......
acu suka nyek tengok muka amani yang nie...
tengok la acu sampai cemuih..hehehehe :P




kasi close up skit..
dah tue pandai lak dia tengok bonda amik gambar dia kan...
sedap ke nak jari tue....





kalau boleh semua skali dia nak sumbat dalam mulut dia tue....
sabar jerk la...




ewah2 toleh arah lain konon nak sorok la tue...
bonda dah nampak hoke...




ewah tengok tue siap menjeling kan....




si rambut cacak bonda....



last2 skali aku toleh...baik punya dia berjaya kuarkan tangan dia terus...




tengok sampai jatuh dari bantal...dah tue keja asyik memusing jerk...
cam na la ko xkena bedong nak oiiiii.....
daddy cepat la belikan amani car seat.....



dah macam pakai ihram dah kan...
hahahaha no..no..no..baby..ihram boboy jerk yang pakai...
heeheheh gurl2 pakai telekung taw.... :P




notakakikuberbunyi: aku ada testing lagi...masih xdapat nak BW..sowie taw kengkawan...bukan ku sengaja....

31 comments:

Shu Shinju said...

ohh..memamg..memang acu suke giler ngan gambaq tu.. acu makin geram tgk amani comel ni.. acu nak gomoi2 amani nanti.. xkira...

culik buang seminggu dua boleh??? hehehe..

makdara TERdiva said...

alololololo..sok dah beso sikit, mau berebut dgn bonda nak berposing depan kamera..ahaks!

atty's said...

kam main pandai amani posing letak jari kat dagu tu

takpe ieda..buat apa yg patut dulu .nanti leh je bw..

Eye_nee said...

Ko kasi setel dulu per2 yg patot Datin...biar la termiss ckit2 BW tak per..nnt2 boleh caber balik...
Amani yg comey...

Cik Pah said...

lebat rambut amani..tercacak lagi.. ko letak minyak ker kat rambut dia tuh

A D I A said...

aku duk terpk gak, bonda dia letak amani dalam apa la masa dalam kete ni. rupanya carseat belum mari. nasib bedong.tak sabar aku nak tunggu rambut hafiyya pankjang skit cam amani, skrg duk mencacak gitu la.

Dee said...

akak suka tgk rambut amani..dia baru isap jari ke pepel..bukan baby 3 bulan dh pandai isap jari ke? k dee tgk x sesuai ni tmpt amani tu..kena beli car seat cpt2..safety first..

Lovely Bella said...

hehehe meh sini jari2 yg comel tuh..

aishah aka rAtU KeBayA said...

ala.. comeinya dia..

pandai lak keluarkan tgn dari bedung ye... dah longar ye bedung amani tu... suka tgk baby hisap jari..

Mimy Hamid said...

ko ajar amani tgk kamera...tgkk apa dah jadi ...anak dara ko nya mata je fokus kamera...geramaku comell..rambut lebat...sekali tgk tgn naik macm posing pegang dagu je..hiihih

sW33tdARLiNG said...

so cute laa.. lebat rambut!
sw33tdarling.com

-aNida OtHmaN- said...

amani yg comeL....geram nenGok nyaa....hehehehehhe

kakchik@ella said...

Qaireen Nur Amani? Ya Allah eida .. sedapnya nama dia. Rambut dia lebat cam Aida eh.

cium sikit. suka lah bau baby. hihi ..

Iena said...

sumpah... comel giler amani wak aksi camtu... cam nk geget tau!
amani sgt behave budaknya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ehehhe culik xleh..pinjam ok...heheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ e2 la beb..tapi kompom2 dia jerk la yang menang kan..anak daddy la katakan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ posing tue yang mahal tue kak..hehehhe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ tue la datin...aduh...tension termissed gosip seantero dunia

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ minyak rambut jonhson tue ha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ letak dalam bakul beb...heheh...rambut amani dah boleh ikat dah ha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hehehe dah lama dah dia isap jari tapi kan asyik kena bedong jerk.hehhehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ untie bella nak buat apa jari amani?? hehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aishah aka rAtU KeBayA ~ e2 la kak..dah pandai kuarkan tangan dia dari bedong dah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hahahahahah genetik sangat kan...kaki posing...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ tenkiu amy

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ sama macam sofia dak???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella~ tenkiu sis...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ mummy iena cibuk jerk mana ada masa nak jumpa amani dah skrang..huhuhhuhuh

Softtouch [Hanim] said...

comelnya tgk dia kuarkan jari dia..rasa nk gigit2 manja jer dia..

sedaplah nama amani..br tau nama penuh amani...

Deqna said...

senyum tak perlu kata apa2... memang suka dengan lagu itu..

amani cpt2 request kat bonda nak car seat yer... tak lama lagi tak muat dah nak duk kat bakul tu.. tapi amani menten comel...

zura@iwan said...

tenangnye ku tgk amani ni..bila unty dpt pegang kamo ek..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails