Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Loading...

Tuesday, January 18, 2011

mandi manda..... di tempat pree...

hahahahaha tajuk xhengat kan...nak yang pree jerk....
awal bulan hari tue...family abang aku turun kl....
suprise la kononnya...sms aku mintak alamat rumah...
skali kul 10.30 malam cakap dah sampai depan umah....

terkujat mama aku masa tue...yelah tetiba ko datang kan....

sabtu tue abang aku ajak g tempat mandi manda...nak bawak anak2 dia mandi...
mula2 ingat nak ke desa waterpark...pastue cam hmmmmmmm last2..en shukri cakap..
kita pegi dekat kolam klcc tue dah la....
hahahahahahahahaha see pree jerk ok kan...hampeh btoi...



menara kebanggaan malaysia...KLCC..
antara tempat yang wajib orang datang melawat kalau datang kl kan...


bawak bekalan mama masak...memang terbaik la....
en shukri layan anak2 buah aku mandi...ngan amani main air...
kitorang layan makan...so memang non hado la gamba makan2...
sebab masing2 adalah pokus pada makanan sajork...



punya la seronok budak2 nie mandi...sampai rela mandi pakai underware jerk....
nasib xkena priiittt ngan makguard sebab berpakaian menjolok mata..
hahahahahahahahaha




cibon skrang dah pandai...nak amik gambar tangan harus kat kondisi yang menjadi peberet acu dia...



seronok tengok budak2 nie mandi...teringin nak mandi skali....
nasib baik sedar diri yang aku dah melebihi had umur....
kot x..ngan aku2 skali masuk berenang dengan 2 piece...hahahahaha ko adooooooooooo....




cuba pokus kat tangan si cibon tue...
hahahah dia nak buat peace letak kat mata..cam aku ajar dia la tue..
tapi sibuk dok borak ngan en shukri..aku dah snap gambar diorang...



amani yang takut...
ateee..tetiba daddy dia kasi dia berenang kan..memang la terkujat budak tue...



hahahaha muka cembeng amani....



amani lum ada baju renang la...terpaksa la pakaikan dia rompers tue dulu..
xpa baby..nanti bonda belikan amani swimming suit nyek....kita kan nak g swimming bulan 3 nie..lalalalalalalalal :P





sempat tengok bonda nak raih simpati nyek,..
alolo anak bonda....sian dia..kena buli ngan daddy nyek...



lepas dah masing2 menggigil baru la reti nak balik...
tue pun si cibon tue dah buat perangai xnak naik..sampai kena pujuk nak g tengok fish la apa la...
budak2 kan..kalau dapat air..memang lupa diri...



en shukri sangat suka melayan anak2 buah aku...
kadang2 sampai naik pening kepala aku ngan gelagat diorang....
yang paling xboleh blah.....antara aksi diorang....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




aku xtaw la..nie bukan baka aku.....
hahahahahaahahahha sengal taw anak buah aku sorang nie...


balik dari mandi manda tue..kitorang ke mydin usj lak....
beli barang skit...pastue balik umah..rehat2 jap....kul 11 malam kuar balik
abang aku nak cari barang kat downtown lak...
pehhhhhhhhhhhhh memang terbaik la dia punya penat tue...
skali ahad pagi tue..semua orang bangun kul 10pagi...hahahahah mama aku jerk bangun awal..siap masak....lalalalalalalalallala tenkiu mama....



notakakikuberbunyi: ini adalah autopublish yer kawan2...skrang nie aku tengah bertarung minda dekat F&N nie.....sorry la hari nie xsempat nak BW ...nanti bila dah tenang2 skit...aku BW k....

25 comments:

Eye_nee said...

Alo...lo..lo..cembeng kiut muka Amani..hehehehe...ko tunngu setahun dua lg Pepel...silap2 ko yg menangis ajak dia balik dia tak mau....

Shu Shinju said...

1 ayat jer nak cakap... AMANI COMEL GILER !!!!!

-aNida OtHmaN- said...

Syooknyaa...........amani pesal tak pakai bIKINI lilit ngan PARIO..hahahahahhaha

IDUNg besaq..punyaaaa...hahahahhaha

Ena said...

alolo.. sianna tengok amani.. ish2x.. terkujat amani tau.. sejuk!! la.. amani kan dah mandi.. huhu.. cehh!! kononnya la tu kan! ayat amani cenggitu.. ;P

SURIA AMANDA said...

kalau dah bukan baka akak baka sapa la kan?

atty's said...

salam ieda..
dulukan masa akak ngn adik kecik
selalu pergi mandi manda kat sini bawak diaorg..

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun kalo kesana, ada hati nak mandi, cuma akak yg malas melayan, baik g shopping dri teman bebudak tu mandi/.....hehehehe

MiYOKO TACHIBANA said...

kecik2 da pandai berpiece ye...sapa gurunye tuu...

Dee said...

bestkan dpt mandi preee..hehehe..seksi2 anak2 buah ko eh..napa ko x seksi sekali..hahaha..

NeenaAnuar said...

siann amaniiii.. kebiruann dia kesejukkan tuu.. hehehe..

Mimy Hamid said...

aku dulu masa zaman remaja belia selalu je lepak tepi kolam ni tgk anak org mandi...skrang aku tgk anak ko mandi lak nok...hhihihi

✿etiey erywan✿ said...

wahhh cam best jerk! sakan budak- budak ni erk... hahha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ masa tue bonda dia pun kena mandi sama la kak..hahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ tenkiu acu...sayang acu muahhhhhhhhhhhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aNida OtHmaN- ~ xdan nak beli lagi..baju mandi amani..hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena~ hehehehe agaknya la kak amani cakap cam tue sebab memang dia baru lepas mandi pun...heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ tue baka sabah...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ eida baru pestime kak g sana...nanti bleh la pegi lagi..bawak amani mandi lagi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ heheheheheh soping memang bestkan kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ hahahaha akak dah tobat...bukan akak.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ada aku kena letak kat menara klcc tue kak klu menyeksi kat sana...hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ sekali skala mendera dia beb..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ skit hari lagi tengok anak ko lak beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ e2 la diorang memang enjoy habis la dapat mandi manda...

zura@iwan said...

haha...last2 g mndi tmpt pree noh....

ya Allah sparuh bogel...kahhhhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails