Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, January 17, 2011

amani dengan kakak sekufunya....

selamat petang uoollssss...pehhhhhh hari nie xsempat nak BW lagi..
kesibukan ya amat hoke....hari nie system F&N punya angkara yang aku pun xtaw bila maw settle..
bikin aku sangat tension....

nie pun aku larikan diri jap....sementara bos kuar makan....
lalalalalaalal..bos sila makan lama2 skit k....



tengok la mulut si amani tue..
apa ntah dia dok sibuk mengunyah gamaknya tue...
nie mesti dia nampak sapa2 tengah makan nie...
pastue dia pun sibuk cam dia tue boleh makan...


nie anak buah baru aku....
anak abang aku...


nur fatin..alamak lupa plak...fatin mende ntah....
sangat kuat menyusu hoke.....
ada bakat nak obesiti nie..hahahahahaha choiiii kan mulut acu ko nie fatin...





budak mata bulat n rambut lebat...



ewah2 suka kan...tengok orang amik gambar dia..



budak motak comey....



amani cekci la..nampak pedot...
anak buah aku nie..sangat xsuka kena bedong...
amani lak sangat suka di bedong...baru dia akan sleeping beauty....



alamak bos dah balik la...tensi btoi..makan apa ntah jap sangat....

10 comments:

POSH76 said...

bessnyer amani dpt kawan baru yer...comei sgt mata amani ni hehe

aishah said...

budak2 memang macam tu kan.. kalau nampak kita mengunyah.. dia pun akan mengunyah.. macam makanan tu masuk dlm mulut dia je

atty's said...

kiranya amani suka kalo org peluk dia tuh

geram betul .rambut amani lebat sungguh

Hantu Kak Limah said...

huhuhuhuhu...mesre..adekah petanda amani inginkan adik..upssssss...

Ena said...

alalallala.. cutenyer la sepupu sepapat nie..

Dee said...

wah..dah ada genglah amani..sok jgn buli fatin dahlah ye..

Softtouch [Hanim] said...

sepupu amanilah nie..besar nnti leh jd geng...

tulah amani ni kan, suka bedung...mmg kalu baby suka bedung dia akan tido ngan lebih lena..xdelah tperanjat2 jer...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..dua2 comeyyy!!~~ yang rambut lebat itu sangat cute!!~~

applemintlady said...

hohohoho..lm xmnjengah..hppy chinese nu year.. *ye..sy tau..sy dh gile..

Mimy Hamid said...

yeayy amani ada kawan...dah besar leh geng

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails