Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, August 24, 2009

Bertambah Usia.


semalam bertambah lah satu lagi nombor dalam umur aku...
tapi apa ada pada umur kan...just a number right...
still around 20-an lagi la....
wah..nak kaber line nie..sebab dah rasa tertua skit plak..
wakkakakkaakakaka...



so sebabkan aku sambut besday aku taun nie dalam bulan posa...
makanyer xda la apa2 big celebration pun kan...tuk aku....
first time gak nie sambut besday as a wife nie...

klakar taw...malam tue tepat kul 12a.m...
en shukri nyanyikan lagu besday tuk aku...
tapi versi dia len macam skit....

pas tue dia cakap dia xnak panggil aku cayang lagi..
nak panggil aku orang tua....gggggggggggggrrrrrrrrrrr.....
pas tu yang xbleh blah nyer kan..
dia soh aku panggil dia abang hensem..dia panggil aku orang tua...
ewah2...banyak buruk muka ko kan.......
(haip..haip..nasib baik la bulan posa..walaupun aku xposa kan.....so marah dalam hati jerk la..)

petang semalam kitorang pegi buka posa dekat kenny rojer's..
aku yang belanja en shukri..
cit..bukan dia belanja aku taw......
nasib baik aku besday gurl kan...
so dengan murah hatinyer aku belanja la dia makan...

entah lah maybe sebab besday aku nie jatuh pada bulan posa...
so dengan hati yang terbuka dan ikhlas aku rela merubahkan diri aku...
bukan untuk sapa2 dan bukan dengan paksaan..
tapi dengan hati yang rela....

saksikan penampilan aku yang terbaru yer..
wakakakkakaakkaa....
gambar semua aku belum transfer lagik...sebab xsempat la...
nanti la nyek....

dan aku nak ucapkan ribuan terima kasih...
tuk semua kengkawan aku yang xlupa wish for my besday...
terharu aku...thanks prenz...

aku xmengharapkan apa2 pun cuma aku harapkan korang doakan kebahagiaan aku
dan doakan semoga aku cepat dapat baby yer..

8 comments:

Deqna said...

Happy birthday to u.... semoga apa yg dihajati tercapai yer.. Amin...

perubahan?? ermm lemme guess ni mesti pakai tudung kan?? hah cpt lah letak gambar terbaru

nasaoji said...

huhu..HAPY BIRTHDAY TO U!!!.....

moga d murahkan rezki, d panjang kan umur oleh Dia....

perubahan..hohoho...deghah gak tepek gambonyer...;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna..

tengkiu..tengkiu...
hahahaha nntikan kemunculannyer sebab skrang cable xda nak transfer gamba..

nasaoji..

tengkiu..tengkiu..

hahahah kita perlukan perubahan dalam hidup ye idak...nak tengok gambar ka??nnti no..sabaq skit ja..

aien~s corner said...

wah! sunguh cantek itu kek.. hepi belated bfday sis!!... cpt2 dpt ank... hehe

"Fd_kZ" said...

hapy belatd burfday.. semuga pnjg umur & dimurahkan rezki yg mahal2... huhuhu bile nak dpy baby nie??

NeenaAnuar said...

Happy Belated B'day Sis!

Sowweeeii.. lambat wish coz tak sempat nak baca blog u... sgt2 ke-bzz-an lately niee... huhuhu...

anyway.. me mengucapkan Selamat Hari Tua buat Sis... kihh... kih... kihh.. jgn marah sis.. nanti cepat tua... hehehehe...

semoga sis di murahkan rezeki & bahagia selalu hendaknyer... aminnn...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar..

thanks sis..eh dah tua ka??hahahha lum rrrr..jiwa still muda..wakakakak...
amin..moga2 murah la rezeki selalu...

Y@ZeD@ said...

dik,

happy belated birthday.. sory sangat2 tak sempat nak wish on d dot!! tp, akak dah wish in advance kann?? hikhikk...

no worries dear, age is juz a number!! be happy alwiz! take care..

muahssssssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails