Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, August 4, 2009

Susu Lemak Manis...

minggu nie sangat memenatkan betoi...
hari2 aku kena pegi UAT dekat F&N..
hari2 jugak la aku kena ngadap muka orang2 kat F&N tue..
sabaw jerk la...

nak masuk dalam bangunan tue pun sangat lah melecehkan..
kat tempat receptionist tue...
siap kena fill-up form..klu2 kita ada pegi Oversea ke apa ke...
kiranya kalu jadi apa2 diorang dapat trace la sapa kan...
siap kena amik suhu badan lagi...
klu suhu badan ko melebihi 38 dan keatas...
jawabnyer silalah ko balik...
xda maknanyer dia kasi ko naik.....

nasib baik 3 hari aku pegi..suhu badan aku dalam range 36 something jerk...
kot x..naya jerk kena halau balik....

sentuh pasal budak receptionist nie...
aku xleh ingat betoi la budak tue..
member aku tanya nama dia...
dia cakap panggil dia JLO..bleh..bleh...bleh..
wakakakakakakakkaakakakakak ada hati ko nak jadi JLO..
aku tengok cutting badan idak ler rope bona nan JLO tue...



sementara nak tunggu lif tue terbuka..sempat g aku amik gambar nie...


nampak sticker ijo kat baju aku tue...
ha kalu kita dah check suhu badan dan ok..budak receptionist tue akan tepek la..
sticker ijo nie kat baju kita....
ada sticker nie baru leh naik...
memang agak strick skit la....
tapi ok la kan..tuk keselamatan bersama jugak...



poyo jerk time nie....kononnyer ghajen bebenar la tue...konsentrate la sangat...
walhal set timer...pas tue bergaya gini...
feliks jerk budak2 opis aku nengok...



susu2 sejat manis yang display kat dalam meeting room tue...
aku dah bosan kan...
habis semua aku amik gambar...
lagipun time nie..
aku dengan budak opis aku jerk...
bertiga...orang dari F&N lum join kitorang....
so sempat la aku bergedik santai lagik kan...



muka aku yang sangat mengantok nie sebenarnya.....

ha nampak rak display kat depan aku tue...
dia letak sebahagian barang2 yang di keluarkan oleh F&N dan nestle...
semua tue ada isi lagi taw...
sapa2 nak bagitaw la aku..nanti kalu aku pegi nanti aku rembat kat korang..wakakkakaka


bosan betoi aku kena buat testing system dekat F&N nie..
kena sambung lagik minggu depan..
pehhh sabar jerk la....





7 comments:

Deqna said...

haguslah F&N buat camtu tuk sumer visitors dia..

haha kat mtg room pun penuh display ngan susu sumer ye.. pasni rembat lah satu..hehe

Y@ZeD@ said...

amboi, tak tahan siap check suhu badan tuhh!! dorg tuhh wat check up camtuhh since kes wabak H1N1 melanda ke @ mmg dari dulu lg camtuh??

ewahh akak ko nihh tanya mcm polis pencen lak.!! hihii

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna...

heheh xleh ohh sebab semua susu display tue dah xpired.hahahahah xleh nak rembat..wakkakakak

Y@ZeD@...

xda la sis..lepas kes H1N1 jerk dia buat cam tue...wakakkakakaka polis pencen dublin...

vInA said...

lame x singgah sini!
xde masa..
rindu kt sis! ;)
tke cre taw!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

vInA

tue la adik sis sowang nie cbuk sngt..vina pun jgn lupa jaga kesihatan tue taw..take care u too..

nasaoji said...

kt nak..boley ekk..boley ler....;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasoji...

hahahhaha dah xpired ooo semua tue..wakakakakak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails