Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 20, 2009

Belum pun posa...

belum pun start posa...dah sibuk pakat2 nak apply cuti raya...
harus la kan..tiba2 cuti xapprove harus meroyan guling2 depan bos lak kang...
aku belum lagik la apply..xpa la..awal bulan depan aku apply la...
lagipun dengan bos aku nie senang skit...
xbanyak hal..yang banyak halnyer..orang HR tue jerk..
kepoh lebih...tue la bangsa lain nie..xsenang kalau melayu nak cuti senang lenang pun
nak kecos2...aku buat sepakan mero attack kang...fengsan seminggu..

korang semua dah apply ke cuti raya???lama ke cuti..
aku cuti seminggu jerk...huhuhuhuhuh....ohh rasa cam xcukup jerk sebenarnya..
kena lak nie adalah taun pertama aku nak sambut raya dengan en shukri kan..

harus la..nak pegi belah kampung en shukri lagik..
belah kampung aku lagi...

aku pun tengah migrain gak nie...nak raya kat mana dulu nie..
tapi harus la aku raya belah aku dulu kan...
ye la..sian ohh mama aku sorang2...en shukri xpa dia banyak lagi adik beradik lain...
(statement penting diri sendiri nampak...ahhahahaha ada haku kesah...)

walaupun satu negeri..tapi nie pun dah boleh buatkan aku susah hati..
harus akak opis aku nie letih telinga dengaq aku meluahkan perasaan kat dia..
nak balik mana dulu..nak balik mana dulu...
wakkakakakaak..nasib ko la kak....

nie kes member aku sowang nie...dulu aku keja satu company la nan dia...
tapi aku dah xleh blah keja kat c2..so aku membawa hati ke company skrang lak...
dia call aku semalam luah perasaan geram dan amarah dekat company tue..
sebab xapprovekan lagi cuti raya dia..
sebabnya xda person relieve tuk dia...
yang bangsa2 lain...lak dapat cuti time melayu raya..
apa kes nie..hat orang nak raya ko xkasi cuti..orang yang nak g bercuti (kaum lain) dapat cuti..
sengal betoi taw...
aku pun apa lagi..sebabkan memang dah lama marah dengan company nie kan..
harus la aku hasut member aku nie..
aku soh jerk member aku tue cuti..lantak kan jerk diorang tue...
sengal tahap cipan bersalin kulit taw....
sabaq jerk la...

kalu korang kan..apa tindakan korang???

p/s: korang bagi la aku pendapat skit..aku nak raya kat mana dulu nie..aku xda la tanya en shukri lagik..takut ohh kalu ayat yang kuaq dari mulut en shukri cakap raya kat umah dia dulu..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ada gak aku larik balik umah aku tengah2 malam kang..

4 comments:

Deqna said...

kalau pasal cuti ni memanglah.. weh wat gaduh2 ngan opismet dibuatnya..hahaha

pasal nak beraya kat mana pulak biasanya kalau 1st yer raya lepas kawen biasanya raya rmh pompuan dulu... pastu baru gilir2..hehehe

ala pujuk2 sikit en. shukri tu harus dia ikut gak bini dia nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna...

ha'ah kan time nak cuti raya jerk harus leh bikin panas hati..ehhehe..

tue la malam nie sempena malam jumaat nak pujuk en shukri la..wakkakaka penangan malam jemaat la katakan..

nasaoji said...

ala, o-jus jer la...;p

last year, koje ngn cina, heaven sunnguh bl kt raya ni, coti panjang jer...la ni, bos dah melayu...straight lak tu..huargghhh...sik tau lg...;(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji..

hahahahah nak kena o-jus ka??? kang dia menang kan cam na...no..no..

ala siannye...sila la apply cuti awal2 yer...kita pun cuti seminggu sajork..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails