Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 20, 2009

WMC punya penangan..

hari tue masa aku posa 15 sya'aban tue (motip nak bagitaw aku ghajen posa sunat wakakakaka)
sebabkan aku adalah keletihan posa kan..
so aku pun dok la menggodek website WMC (FORUM WANITA)..
tiba2 lak aku ada terklik kat satu link nie.... KEK MASAM MANIS
so aku pun macam terpanggil2 tuk order kan..
biasa la..posa2 nie kan..
napsu makan nie cam merapek2 skit kan...
semua pun aku nampak sedap....

tengok printer kat sebelah meja aku pun dah nampak macam kek secret recipe jerk..
wakakakkaka keji dak setan dalam diri haku nie...



nie la hasil aku meng"ODA" dari internet tue...

pas dah laju2 sms akak yang jual kek nie kan..
punya la tamak aku nie...
mula2 mintak hari jumaat...
tapi akak tue cakap xsempat....sebab bahan2 blum beli kan..
ye la aku sms hari khamis....jumaat terus nak..harus la kan..
so sabtu la baru aku amik ...

deal nan akak tue jumpa dekat BINARY COLLEGE depan IOI MALL..
siap dapat diskaun ohhh sepatut harganyer...RM22..tapi akak tue kasi 20 hengget sajork....
kek tue RM12 (dpat diskaun 2 hengget) popia satu bekas tue RM10...
tengkiu yer kak..mentang2 la skrang nie musim membeli belah...
terus dapat diskaun taw...


kek masam manis....


cantik menarik...kaler kek nie...sodap ohh...
sila abaikan pisau kat tepi tue..nampak na xsabar nak rasa..xsempat nak cari pisau potong kek dah aih....apa ja yang leh buat potong laju jerk aku gapai....


nie lak popia serunding ayam..seploh hengget sajork...

popia nie sodap ohh...besar pun ye gak...kira berbaloi2 la....
nie dah nak raya nie kan..leh la order tuk raya plak...
popia nie aku hadap nan en shukri 2 hari jerk..
licin..wakakakakakaka...

rasa nak order lagi la popia nie..tuk stok raya lak...
*xtaw la sempat nak raya ke idak nie....*

akak nie jual macam2 lagi..bukan setakat kek nan popia nie jerk...
tapi aku baru rasa kek nan popia nie la..
yang lain2 tue aku lum rasa lagi..
maybe next time la....
klu korang dok cari kueh2 raya nie..rajin2 la click kat link aku kasi kat atas tue...

sms jerk akak nie taw..sebab phone dia xdpat nak receive call..wakakakakakakka ~ ampun kak..~




2 comments:

[z@ck] said...

suka woo makan popia serunding tu..
time raya makan tu ja pun da orait..
hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

z@ck..

ha'ah memang kan..time raya dapat hadap hat tue pun memang dah leh buat lupa diri dah..wakakkaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails