Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, August 31, 2009

Sambutan Besday Aku...

ahad lepas aku dengan en shukri berbuka posa kat luar.....
sempena besday aku kan...
kitorang pilih nak berbuka dekat Kenny Rogers sajork...

kebetulan dah pegi dekat jj equine tue..(pegi amik gift voucher dekat jj)
so decide berbuka dekat dalam tue jerk la..
xyah nak cari2 tempat makan lagi kan...


nie la gift voucher yang aku dapat tue..~beli 2 set quater meal dapat free 1 set quater meal..~

sementara nak tunggu waktu berbuka..
aku pun apa lagi kan...
aktiviti biasa la....
camwhoring la....

nampak menarik kan ayam golek tue....

en shukri yang cibuk dengan phone dia..

do u know me???? ~ my new look...~

aku nak amik gambar diorang tengah tolak troli yang sarat dengan ayam2 golek tue..
tapi gegar la fulekkkkkk....

how do i look??? ~sila abaikan bengkak di mata aku tue yer...eh korang ada ke petua nak ilangkan bengkak tue..~

menu berbuka hari kedua posa....

nie aku punya....(orang yang xposa pun lapar cam orang yang berpuasa gak..)

nie lak en shukri punya....

en shukri tengah asyik menikmati muffin vanila..

en shukri..yang kentang tue dia xmakan sebab dia kata xsedap..
walhal dia yang pilih kentang tue...bazir jerk taw...

licin kan pinggan aku...ngalahkan orang yang berpuasa lak kan..

kan sepatutnya aku leh guna voucher yang dapat tue kan..
tapi en shukri cakap xyah la pakai lagik voucher tue..
sebabnyer kalu bungkus pun nanti xda sapa yang nak makan kan..
sebabnya sebelum tue kitorang dah singgah dekat bazzar ramadhan..
en shukri dah tapau nasi beriani..
so macam membazir jerk kan..kalu tapau pun..
ye la kat umah aku lum ada microwave tuk panaskan ayam tue nanti..
~ en shukri bila nak belikan orang microwave nie....cepatttttttttt laaaaaaaaaaaa beliiiiiii~


lepas masing2 dah kekenyangan apa lagi balik la kan..
tapi sempat lagi aku singgah dekat secret recipe mintak en shukri belikan aku satu slice kek..
satu slice dah la kan...
buat mende nak beli sampai sebijik...bukan aku nak buat besday party pun kan..




capucino cheese kek...~ satu slice nie pun 2 hari baru dapat aku habiskan...cam na aku nak request dekat en shukri nak berbuka puasa secara buffet nie..harus la proposal aku di tolak kan~


p/s: ha korang nak tengok kan aku yang baru..so cam na???

7 comments:

Y@ZeD@ said...

cantekkk dia dah bertudung!! alhamdulillah.. :)

nasaoji said...

oo..birthday akak yer...hpy blated birthday..;p

kak,, manis bertudung!..

kak, klu kt, kompem beli whole kek kat SR tu..peh tu, mkn dgn tamak kat umh, sampai uwekk!..hehehe..tp, biasanya, tak le sampai uwekk..mkn sambil menghayati gituu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Y@ZaD@..

cantik ke sis???wakakkaka tenkiu..tenkiu...nak uat cam na seru sampai awal la..heheheh

nasaoji..

tenkiu..tenkiu...
manis nyek..wah terharu nie..wakkakaka..
amoih kang kena tempik lak kang nan en shukri beli sampai sebiji walhal mkn nyer setoet ja..hehehe

Deqna said...

Happy belated birthday yg ke-?... adakah kita sebaya? hehehe

tahniah kerana sudah sampai seru... syukur.... inilah perubahannya kan.. betul tekaanku :)

meNtibAng said...

wahhhh..sedap2..x ajak pun...lg satu,awk pun suke zee avi..same me k...huhuhuhuh

NeenaAnuar said...

wahh.. sis.. you looks sweet lar with penampilan baru.. alhamdullillah... harap2 diriku jugak cepat lar sampai seru sepertimu itu... huhuhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna..

tenkiu2..deqna baya watie kan..kta muda setaun dari deqna..heheh muda belia lagi dak...??wakkakaka.
hehehhe memang bijak deqna teka..

meNtibAng..

hahahaha xpa lain kali kta g makan sama2 k...sama ka??

NeenaAnuar..

heheheh tenkiu2..AMIN..xpa mudah2an..sampai masanyer nanti tue...dun worry.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails