Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, August 21, 2009

It's Hapie Hour Time

hari ahad lepas..mula2 plan nak g karok nan my blogger babe's..
baik punya plan kan...start dari hari khamis dah plan nie..
sangat gigih kan...
jap g..tiba2 dia ada masalah problema yang xdapat nak di elakkan..

so kebetulan plak my gurls pun dok ajak karok jugak kan..
apalagi rancangan harus la di teruskan....


apa lagi endah parade di serang la kan...
hamek ko...karok 6jam...
sepatutnya dapat small room jerk tuk 5pax..
tapi dia kasi medium room kat kitorang...
charge sama dengan small room la..
6jam tuk kitorang kena RM98 +10% +5% total RM113.20 sajork..
ha nyanyi la ko sampai lebam kan....

masa dalam perjalanan nak ke endah parade tue...
masing2 nie gigih dok practise dok pikir nak nyanyi lagu apa semua nie...
sengal taw cousin aku tue....
layankan dia memang leh giler aku di buatnya...

testing2 mic....sementara diorang dok pilih lagu..aku amik mic dulu la kan...
aku kan giler mic...wakakakakkaka


di mulai dengan en jai...warming up...


dah kalu budak camwhore nie kan..sanggup sampai terteleng2 cam gitu nak gak bergambar...
janji ada muka aku dalam gambar tue...
xkisah la skit jerk pun janji ado...


hahahahaha asal muka ko cam gitu yang....
nak nyanyi ke nak posing nie....


hahahahah yang..muka ko kena lindung nan kepala kita la.....
nasib ko la kan...sapa soh dok belakang...



aku pun xingat nie lagu apa...
tapi yang pasti aku la yang nyanyi lagu nie..
en shukri gagah dok g amik gambar....



en shukri tunjuk bakat...
mentang2 la malam sebelum tue pegi tengok konsert rock kan..
harus la nak nyanyi lagu rock jerk...
en shukri nie memang jiwa rock skit...




sampai berdiri aku atas sofa nie menyanyi...
ingat senang ke nak kasi sora dari perut tue kuar...
teknik kena betoi..
wakakakakakakakakaka


sempat nak menyengih tue...


kami berlima hari tue....
nampak x..tangan atas bahu en jai tue..
tue bukan la tangan en shukri taw..
awat la tangan en shukri panjang bebona tue..
no..no..no...
aksi en shukri melintang pukang taw....


cousin aku tue...nak bergambar tapi mata sibuk dok tengok screen tv...
tangan still maintain peace...


my beloved cousin...aku sayang dia..walaupun kadang2 aku sakit hati dengan dia..
ayat yang last kat baju dia tue..
dah membuktikan dia memang CRAZY
wakkakakakakakakakaka
dia nie kalau bercakap sora kuat cam pake mic..tapi kalu nyanyi sora pun cam nak xnak jerk kuar....
felikss aku nan cousin aku sowang nie...


my beloved prenz...
yang xsabar la nak tunggu trip kita next year....


time nie en shukri sibuk dok nyanyi..
kitorang lak sibuk dok berposing...
lantak la ko citu nak nyanyi ke apa ke kan...
janji kitorang dapat bergambar....
memang terbukti masing2 sawan flash...


hey ladies..


baru 2 jam kat dalam tue..aku dah gigil2 dah..
sojuk ohhh xtahan aku..
en shukri lak..brapa kali pegi toilet pun aku xtaw la...
aku pun sama ...kejap2 pgi toilet..kejap2 pegi toilet...
pas tue sebabkan dah xtahan sejuk sangat kan...
ajak en shukri pegi car park..amik sweater dalam keta...



aksi dengan jaket lak..yang lain tue sejuk gak tapi masing2 xda jaket....
aku pun sebat cousin aku nyer jaket...nasib ko la kan..
sapa soh ko xnak amik kat keta....tue la pemalas lipas lagik..



posing lagik..dah bosan nyanyi..kitorang posing lak....
tapi ye ke sebab dah bosan nyanyi..bukan memang kalu xbosan pun posing ke..
wakakakakakakaka...nasib la ko camera...



beraksi dalam bilik karaoke....


eh asal lak gambar aku xda nie...
harus en shukri nie khianat xnak amik gambar aku..
aku tengah melalak kot time nie...



our lovely couple...


kami pun lovely jugak hoke...


posing tetap posing nyanyi tetap nyanyi kan....
maintain katanyer...
practise make perfect nanti senang bila nak masuk ONE IN A MILLION....
wakakakakkaakakakakakaaka



en shukri pun dah xtahan sejuk...
dia rembat sweater astro cousin aku...



hudus taw en shukri nie...
uat muka memek kemek tue..
sakit btoi hati aku nan dia nie..


i luv this pica..
time nie en shukri tengah gelak mengekek2...lepas tengok gambar muka kemek dia tue...
lepas aku dah marah2 kat dia sebab buat muka kemek2 tue...
langsung dia gelak mengekek2...


kitorang nie sampai dah xtaw la nak nyanyi lagu apa kan...
sampaikan en shukri nan cousin aku siap nyanyi lagu nasyid ohh...
sib baik xnyanyi lagu raya...
wakakakakakakak

masa dok karok tue..sementara nak habiskan...6jam tue..
masing2 cam dah kelaparan ya amat dah kan..
ye la..kat c2 diorang just bagi air nan kekacang jerk kan..
air sampai 3 jenis...segelas oren juice..sebotol grape sprinkle..nan sebotol grape F&N tue..
maw xkencing jerk kejanyer kan...
dah asyik minum air jerk..
sampai kembung perut nan air jerk la...
bak kata cousin aku...marhaban sebelum masuk ramadhan..
sengal kan..dia tue...wkakakaakakakakakaka

dalam kul 9 cam tue lepas jerk habis karok..
masing2 yang dah macam kebulur nie...
apa lagi meroyan la nak cari tempat makan kan....
nanti dekat next N3 aku story kat mana kitorang makan nyek..
memang sodap la...
aku suggest la kat korang....

apapun sekali sekala karok cam tue memang hapening la..
nanti lepas raya kita g lagi yer...
kengkawan blogger ku..korang xmaw g karok ke...
jom la.......
















4 comments:

Deqna said...

mak aih.. sampai 6 jam berkarok.. tak hilang suara ker??

tapi memang pun kan bila dah layan karok tu memang tak hengat pun masa berlalu...

saya adalah fail tuk menyanyi apatah lagi nak berkaraoke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna...

wakakakak harus la ilang sora..2 hari xda mood nak nyanyi walaupun dengaq lagu peberet masa tengah driving..

NeenaAnuar said...

wahhh.. sakan karaoke tuh!! best2...

paling tak tahan tengok gambar sis sampai berdiri atas sofa tuu.. memang penuh penghayatan tol lar.. hehehe.. anyway.. memang nampak u ollzz happening! :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar..

hahahahaahah penghayatan tue penting..walaupun sora ke laut kan...gaya tatap...hahahahaha memang sangat hapening la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails