Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, August 21, 2009

Mancongkam

lepas penat menghabiskan sora dan menyakitkan tekak..
selama 6jam tanpa henti..
kitorang pun apa lagi..
harus la cari menda makan kan..

mula2 tue ingat nak g makan dekat nasi lemak bunga raya ...
tapi member aku cakap nak makan nasi ayam mancongkam..
ntah aku pun xpenah makan lagi kat c2 sebenarnya..

pas tue my cousin pun cam addict lak dengaq nasi ayam mancongkam tue..
apa lagi..
setelah kata putus di amik..
kitorang pun g la makan dekat nasi ayam mancongkam tue.....

lokasi eh dekat pasar gombak sanun....
ha dekat2 c2 la....

nasi ayam mancongkam..

nasi ayam mancongkam yang sangat enak...
memang sodap la nasi ayam nie...
ayam dia pun banyak gila..
nasi jangan cakap la...
aku as usuall memang susah nak habiskan nasi yang banyak2 nie kan..
separuh nasi aku..letak dalam pinggan en shukri...


en shukri yang sangat lapar..makan sampai xtoleh kiri kanan dah...
pokus btoi2 kat nasi ayam dia tue jerk...


my cousin nie..siap paksa2 aku amik gambar dia kononnyer tengah nak suap ...
siap ada nasi terjatuh masa tue taw...wakakkakakakakaka
dasar taw budak nie.....


kat sini bukan just nasi ayam jerk yang ada...
yang goreng2 pun ada gak...
tapi sebabkan dah 1st time kat sini..
pas tue masing2 pun pakat order nasi ayam kan..
aku pun order nasi ayam la jugak...


tengok hasil dari masing2 yang lapar tahap gaban tue....licin...
dalam pinggan aku just ada salad jerk..
nasib baik aku xmakan salad tue...
kot x..harus pinggan aku pun licin jerk....

perut dan kenyang..
tekak dah sakit....
mata dah ngantok...
apa lagik..marilah kita pulang.....



6 comments:

Deqna said...

pernah gak dengar nasi ayam mancongkam nie.. fil yg tunjukkan tapi tak pernah trylah lagi lah makan kat sana.. adakah benar mencengkam nasi ayamnya? nanti nak trylah makan kata sana..

kojah said...

cedapnyerr makan...

saya dh buat dh tag akak...=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna..

sedap nasi ayam nie...try la nanti...ayam dia goreng garing..memang nikmat la makan..

kojah..

bulan2 posa nie semua nampak sedap nyek..ye ke kojah dah buat ok nanti akak terjah..

NeenaAnuar said...

wahh.. nampak cam best nie... harus ku cuba nanti! :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar...

harus sis..harus..bila nak g tue..ajak la kta skali..hehehehhe kta g berbuka posa kat mancongkam..

Shaiful Zaidi Bin Che Ahmad said...

Nasi ayam fav. aku ni. Kalu pi KL mesti singgah sana...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails