Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, August 20, 2009

Setelah Di Perkenankan..

assalamualaikum warah matullah hiwabaro katuh....
(alim dak aku...kata nak posa kan..harus la kealiman skit kan...wakakaakakakakak)

setelah diperkenankan..duli yang maha mulia raja2...
tarikh permulaan puasa jatuh pada 22 ogos 2009..
sehari sebelum besday aku..maknanyer besday aku 23/08 la..(motip nak bagitau besday ko nie wakakakakakakakakak ya ampun...)

di kesempatan nie aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kengkawan..
(silent reader ku jua..selamat berpuasa yer.....ada ka silent reader nie)

kalau ada salah dan silap tue..aku mintak maap la no...
manusia kan xlari dari membuat kesilapan...

tapi apa yang amat menyedihkan aku...
aku xdapat nak...sambut satu ramadhan taun nie..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

kena gaya lak hari nie la...pendarahan nie nak kuar...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....xmenjadi lagi bulan nie....(xpa try again later..usaha tangga kejayaan)

sempena bulan baik nie..aku harap persahabatan yang kita jalinkan dalam dunia blogging nie..
dapat kekal dan berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang anasir2 yang
jahat...AMIN.....


ok kengkawan..yang mana yang dapat berpuasa tue..sila la jangan lupa yer.....
SABTU nie kita dah berpuasa taw....
pada sesapa yang xabis ganti puasa tue...
bawak2 la bayar fidyah yer...
cukup2 la amalan yang xbrapa nak baik tue kan....
sekian dari saya ustazah eida lintas langsung dari Bandar Putra Permai....
wakakakakakakakkakakaak time nie la nak jadi penceramah bebas kan...

aku pun idak la terror sangat bab2 nie kan..
tapi just nak kongsi jerk nan semua..
sesungguhnya yang baik datangnya dari DIA...

3 comments:

[z@ck] said...

akak kna bendera jepun ke..
hehehe..
kesian..dah kena ganti posa 2010 nnt..hahaha

green apple said...

sepatutnya aku period hari ni, tapi pepek aku ni terdidik, dia period last friday, so esok aku leh puasa!!!!


komen ni mmg bermotif nak bg ko bengang.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

z@ck..

tue la masalahnyer akak xleh nak sambut 1st ramadhan tension ohh...

green apple..

ohh keji ko kak di,.jenuh la aku nak mengganti nanti nie..esok dapat la aku makan lunch lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails