Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, August 4, 2009

Membawa Hati Yang Lara..

ceyyyaahhh tajuk N3 memang xbleh blah kan..
hahahahah sila lempang diri sendiri laju2...klu tension dengan tajuk N3 aku..

kan sebelum tue aku kan tengah dalam mood kesedihan akibat kerinduan...
wah...rindu katanyer...
bukan rindu nan en shukri yer.....
hari2 aku nengok muka dia kat umah tue....(xda mood aku nak rindu kat dia..cewah..ayat makan hati nie...)

aku kan merindui kampung halamanku...(poyokan ayat ..)
sebabkan tension..makanyer...aku akan mengalami sawan lapar yang agak kronik...
makanyer kalu sawan lapaq dah menyerang aku.....

ubatnya adalah makan eh bukan mentedarah...(sebab makan yang melampau2 banyak kan...)
harus jadi mentedarah la kan....

masa lunch hour hari jumaat tue....
si sayangtikah ajak aku pegi JJ sebab dia nak beli novel...
(ohh dia adalah pengumpul novel ..dan aku adalah pembaca novel2 yang dia beli tue...)

dah alang2 dok sibuk dalam POPULAR tue...
cari novel2 yang terbekenan kat hati....jawapannyer...
menu tuk makan haruslah di tapau sajork..
xkan nak dok bersenang lenang makan kat sanun kot kan..
apa kaw ingat co nie bapak aku yang punyo..
nak rehat sampai 2 jam.....


mula2 tue ingat nak tapau kat MC'D jerk..
tapi sebabkan Q adalah tahap orang baru dapat gaji nak bayaq bil kat pejabat pos..
so tukaq destinasi...
dan kali nie destinasi untuk tapau yang menjadi pilihan adalah...
Kahapci...atau dalam erti kata lain KFC...

set yang menjadi pilihan hatiku adalah....


x-meal deluxe..

kasi korang meleleh air liur..tengok keenakkan zinger burgerku....

dan seperti biasa...kalu dah tamak sangat kan..
pilih set yang melambak2 dengan ayam dan burger bagai..
harus la..aku makan xabis....
syyyyyyyyyyyhhhhh jangan bagitau en shukri yer.....dia memang pantang skit
nan aku yang suka makan xabis nie...
kang kalu dia dah start membebel...
memang aku rasa nak sumbat jerk makanan tue dalam mulut dia....
panas ooo kalu lelaki membebel nie....
sebab kadang2 ayat yang kuaq dari mulut diorang tue...
memang berbisa cam bisa ular tedung jerk rasanyer....wakakakakakak..

hasilnya fries dan ayam aku bawak balik umah....
sebab xabis makan...

muka aku yang kesedihan....(muka cam poyo jerk kan...)

sekali lagi...ha baru la nampak kecantikkan yang asli....
matikla korang meroyan dengan statement aku.....
statement zaman cyber memang gitu...
harus memuji bukan mengeji....
huahahahuahauhau JAIHO..JAIHO...(motip dok nyanyi lagu JAIHO lak nie...)

cuba tengok tue...mayonis yang hampir2 nak menitik kena keyboard aku tue...
peehhhhhh sodap syehhhhh.....

petang tue aku balik keja...
en shukri lum sampai umah...
baru niat nak tunjuk perasaan lagi..
jap g dia lum balik lak..cit..sia2 angan2ku..musnah taw....

tapi malam tue...aku sangat gumbira lepas en shukri balik....
nantikan story kenapa aku gumbira sangat tue yer tawan2...



2 comments:

[z@ck] said...

hoh..ingtkan lari dari mesia..
hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

z@ck...

wakakakakaka....lari dari mesia hari ahad..pi wang kelian...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails