Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, July 31, 2009

Aku Rindu....Sayang Kamu....

tajuk N3 dah macam tajuk lagu Black Mentor tue dah...
abaikan si black tue..
aku bukan nak story pasal dia pun....

penah x korang rasa rindu yang menyakitkan...???
orang kata rindu e2 indah...tapi pada aku rindu tue satu
perasaan yang amat menyakitkan....
pedih oooohhh kalau rindu nie....

sebenarnya aku rindu dengan keluarga aku....
aku rindu dengan anak2 buah aku...
aku rindu dengan mama aku...
aku rindu dengan arwah kakak aku....
aku rindu dengan abang aku.....
aku rindu dengan masakan mama aku...(ohhh nie agak keterlaluan kan...)


aku dengan anak2 buah kesayangan aku.....
acu rindu abib dan baby...sangat2....


abang aku kat masjid masa aku akad nikah....


mama kesayangan aku.....
time nie aku konvo...heheheheh bergaya dak mama aku ...
ye la..dulu mama aku susah kan..
dia anak perempuan sulong...so tanggungjawab kat keluarga adalah besar kan...
makanyer xberkesempatan nak belajar tinggi...
aku soh la dia pake jubah nie..
pas tue amik gambar dia.......
aku soh dia verangan cam dia la yang konvo tue... :)-


aku dengan mama kesayanganku...

gambar last aku dengan arwah kakak aku....
4 bulan sebelum dia meninggal...
kakak aku dah 3 tahun pegi meninggalkan..
aku dan anak2nya....
oh..along..adik sangat merinduimu....
(semoga rohnya aman di sana AMIN....)

aku lebih rapat dengan kakak dan abang aku..
berbanding dengan mama aku..
maybe sebab aku rasa lebih senang berkongsi cerita dengan
adik-beradik aku kot..
tapi lepas aku kawen..aku mula rapat dengan mama aku...


kenangan arwah kakakku bersama dengan anak2 dia...

i really miss this moment......
oh air mata aku dah bergenang time aku dok menaip nie..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



aku nak balikkkkkkkkkkkkkkkk kgggggggggg....
en shukri jom la kita balik kg malam nie....









4 comments:

sayangtikah said...

huhuhu....sebak lah....en shukri...tlg lah bwk isteri tercintamu ini balik kg....tak tertahan rasanya telinga ku ini mndengar rintihannya.....nak balik kg jugak..waaaaaaa....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahahahaha ko xyah la kak..kg ko kat pantai tue sajork hoke...laki akak xnak balik pun ko leh balik tanpa ragu2 taw...huahauhauhauhau

nURmALa mAZLan said...

ieda...
x mo la sedih2
nnt balik kg ye jumpa family

green apple said...

takde rindu yang tak sakit beb...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails