Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, July 5, 2009

Aku Dah Bosan...

aku dah bosan..aku dah bosan (meh kita nyanyi lagu amy search ramai2)
minggu lepas penuh dengan kebosanan aku datang keja..
ye la...ada keja asyik la dok postpone....
mentang2 la dia big boss..dan company dia punya...suka suki jerk dok mengPOSTPONE kan..
so keja aku adalah terPENDING..

muka aku yang penuh dengan kegembiraan dapat g menghabiskan masa dekat JUSCO...


so sebabkan bosan aku ajak si sayangtikah temankan aku jalan2 dekat jusco cheras selatan tue...
kebetulan lak aku nak cari present tuk en shukri....
so kegembiraan akan jelas terpancar kalu dapat berjalan2 time keja nie kan..
*eh xla..kitorang pegi time lunch taw...
tapi terEXTRA la masa yang di ambil tue...

lagi muka aku yang gembira...

so sebabkan masa yang di ambil untuk berjalan dalam jusco tue dah melebihi dari waktu yang sepatutnyer...
so aku just tapau mc'd sajork....
*mamaALLY marah ok makan makanan america nie..kayokan israel katanyer...hahahah*
ala bukan selalu pun kekadang jerk....



see makanan aku adalah spice chicken max deluxe...(betoi ke aku eja tue..)
dan meja aku adalah bersepah...membuktikan aku adalah pekerja yang komited ok..
*larikkkkkkkkkkkksssssssssssssssssssss...*


dan seperti kebiasaan bila aku nak buat penutup jerk..
cam idea aku berterbangan di angkasa raya...*ayat adalah sangat poyo kan..*

2 comments:

[z@ck] said...

huih..makan x ajak..
majok r cm ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

z@ck..
jom2 nanti akak blanja makan kat jam besaq...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails